foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

ЗАОКРУЖИ БРОЈ 2.

ДОБРОДОШЛИ У СПС

Untitled-40.jpg

Спот СПС-ЈС Крушевац 2020

Претрага

Најновије вести


УМРО ЈЕ НАШ ДРУГ МИЛУТИН МРКОЊИЋ, ПОЧАСНИ ПРЕДСЕДНИК, СОЦИЈАЛИСТА, ГРАДИТЕЉ СРБИЈЕ,  НАШ ПРИЈАТЕЉ. ПОЧИВАЈ У МИРУ ДРАГИ НАШ МРКО!

Социјалисти Крушевца, Расинског округа ће те памтити као великог борца за социјалну правду и слободу грађана Србије.  Цео радни век си био градитељ Србије, дугогодишни народни посланик, оснивац СПС. Увек си био са својим друговима социјалистима у првим борбеним редовим. Онда када је стварана СПС, када је била са својим народом у најтежим трнуцима по Србију. Србија је неправедно бомбардована 1999 године, бранио си земљу. Предводио си градитеље у изградњи порушених објеката после рушења. Посебно си се поносио изградњом 59 порушених мостова. Стално си био са радницима који су их градили. Бранио си Слободана Милошевића да не буде предат Хагу. Био си први да браниш СПС када јој је било најтеже после 5. октобра 2000. године. Учестввовао си у модернизацији СПС и био наш стуб.

Почивај у миру наш драги Мрко !

Памтићемо те ми и долазеће генерације.

ГО СПС Крушевац
По завршетку разгледања новоизграђење улице Цара Лазара у Крушевцу, (9. 12.2009.) Милутин Мркоњић, министар за инфраструктуру Владе Републике Србије је посетио галерију Милића од Мачве *КОСОВО ПРВИ ПРАГ СРБИЈЕ* где је од Културног центра Крушевац добио монографију галерије. Захваљујући се на добијеном поклону, одушевљен изложеним експонатима и визуелним изгледом саме галерије, јавно се захвалио на пријему и обећао помоћ у реконструкцији грејања у галерији. Његову идеју подржао је и директор Крушевац пута и јавно обећао донацију Културном центру за грејање у галерији Милића од Мачве.