foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

ЗАОКРУЖИ БРОЈ 2.

ДОБРОДОШЛИ У СПС

Untitled-30.jpg

Спот СПС-ЈС Крушевац 2020

Претрага

Најновије вести

 

КРУШЕВАЦ ЈЕ НА ДАНАШЊИ ДАН 1944. ГОДИНЕ ОСЛОБОЂЕН ОД ФАШИЗМА
 
Партизанске јединице уз помоћ херојске Црвене армије су ослободиле Крушевац од Хитлерове освајачке војске. Хвала ослободиоцима Крушевца, слава погинулим за слободу .

Српски народ никада није освајао друге државе и убијао њихове грађане. На жалост, много пута је био у ситуацији да се брани од освајача и оних који су разарали нашу земљу и убијали недужне људе. Сведоци смо и ових дана да се угрожава слобода српског народа на Косову и Метохији. Градски одбор СПС Крушевац подржава наше грађане у овој нашој покрајини. Боримо се само за основна права која им припадају да раде и живе у миру. А мир као универзална категорија припада свим народима. Подржавамо руководство наше државе у одлучном ставу да се наше станивништво мора заштитити.

СМРТ ФАШИЗМУ, ЖИВЕЛА СЛОБОДА !

Делегација ГО Социјалистичке партије Крушевац је 14.10.2021. године положила венац на обновљен Споменик изгинулим војноцима херојске Црвене армије. Споменик је подигнут 2010. године поред реке Расине, а данас му је придодат још један део - донација братског града Липецка из Руске федерације.