foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

ЗАОКРУЖИ БРОЈ 2.

ДОБРОДОШЛИ У СПС

Untitled-12.jpg

Спот СПС-ЈС Крушевац 2020

Претрага

Најновије вести

Ивица Дачић и Ненад Чанак ушли су у расправу током ТВ дуела у јутарњем програму "Ново јутро" на ТВ Пинк. Дачић је причајући о 5. октобру рекао да је много битнији заправо датум 24. септембар.

Након тога је, додаје Дачић, било различитих процена шта и како даље, а онда је 5. октобар дошао као реакција. Сматра и да је много лакше било организовати 5. октобар, него изборе.


5. октобар није значајан као датум, чак је 24. септембар значајнији датум, јер су били избори. Ту је било различитих процена шта даље, како даље, броје се гласови... И онда је тај 5. октобар био реакција. Изгледа да је било лакше да се организује 5. октобар, него избори - рекао је Дачић.

Чанак је затим рекао како су у то време имали велику подршку грађана што се, додаје, показало на изборима. Након што је тада победио Коштуница, наставља Чанак, проблем је настао када се поставило питање - шта даље.

Ми смо имали велику подршку грађана и то се показало на изборима. Победио је Коштуница, међутим, оно што је био други проблем после је - шта даље? - рекао је Чанак


Дачић је затим поручио Чанку како би требало да буде ухапшен након изјаве да је Срем заправо део Хрватске и додао како им није место да иду на Цетиње и држе скупове.

Ти би требало да будеш ухапшен зато што си изјавио да је Срем Хрватски. Ја сам био министар полиције, да сам хтео да те ухапсим, могао сам. Ни мени, ни њему није место да идемо на Цетиње и држимо скупове - рекао је Дачић Чанку.

Ја нисам држао скупове на Цетињу - рекао је Чанак.Издајник је прекопута мене - рекао је Дачић.

Издајник је прекопута мене - поновио је Чанак.

Ја ћу под сто - рекла је водитељка Јована Јеремић.

ИЗВОР - ТВ ПИНК