Pfeil НОВИ САЈТ arrow VESTI arrow DOGADJAJI arrow Podrška odlukama opštinskog i glavnog odbora

Podrška odlukama opštinskog i glavnog odbora PDF Štampaj E-pošta
Autor ljuba   
Thursday, 26 June 2008
На седници Општинског одбора СПС-а Крушевац, одржаној 26.06.2008. године у Обилићевој 30, прихваћен је извештај председника Владимира Тасића о формирању коалиције у Крушевцу, као и извештај главног одбора СПС-а о формирању коалиције на Републичком нивоу.

Владимир Тасић говори о формирању Општинске
и Републичке власти

Одлучено је да се у наредном периоду на састанцима у основним организацијама СПС-а чланови упознају са одлукама Општинског одбора и одлукама Главног одбора СПС-а.

У наставку прочитајте одлуку о формирању Владе Републике Србије и атмосверу са седнице Општинског одбора СПС-а у Крушевцу.


ДОНЕТА ОДЛУКА О ФОРМИРАЊУ ВЛАДЕ          


23. јун 2008.Главни одбор Социјалистичке партије Србије је на данашњој седници донео одлуку о формирању парламентарне већине са коалицијом „За европску Србију“. Пре седнице Главног одбора, одржана је седница Председништва странке на којој је једногласно усвојен предлог о формирању владе са ЗЕС. Одлука на Главном Одбору СПС о формирању владе са коалицијом око Демократске странке донета је великом већином, од 258 присутних, за је гласало 245, 11 је било против и 2 уздржана.
 
На конференцији за медије, одржаној након седнице, председник СПС Ивица Дачић рекао је да је донета ``тешка одлука, али је и време да се доносе одлуке и преузме одговорност``, aли je и пoдсeтиo дa су сoциjaлисти oдлуку o сaрaдњи сa стрaнкaмa нeкaдaшњeг ДOС-a дoнeли joш 2004. гoдинe, кaдa су пoдржaли Влaду Србиje.
 
"Социјалистичка партија Србије овом одлуком нема намеру да буде споредни фактор, већ желимо да будемо равноправни партнери и спроводимо политику вршењем државних функција и то нaс je рукoвoдилo у дoнoшeњу oдлукe дa сe фoрмирa пaрлaмeнтaрнa вeћинa сa ДС-oм”, рекао је Дачић и додао да ова одлука није ни прoтив ДСС-a, ни прoтив СРС-a, а ни за  ДС, већ је донета у интересу Србије и Социјалистичке партије Србије.
 
Главни одбор Социјалистичке партије Србије је на седници донео и одлуку о званичном покретању процедуре за приступање Социјалистичкој интернационали.
 


Припрема за седницу


Озбиљност чланова при упознавању са одлукама Главног одбора


Пажња присутних


Драган Јовановић говори


Нове информације


Зоран Петронијевић, Ружица Петронијевић  и Синиша Максимовић


Милан Милосављевић - подршка донетим одлукама


Слободан Лазић - председник општинске комисије за кадрове


Вишња и Љуба - маркетинг је увек важан


Младе и лепе чланице СПС-а


А пажљиво прате излагање о донетим одлукама


Чланови СПС-а


Синиша Максимовић - подпредседник
скупштине града Крушевца


Мачковчани


Радни договор пре почетка седнице


Зоран Петронијевић, Ружица Петронијевић и Љубодраг Обрадовић
Poslednji put ažurirano ( Thursday, 26 June 2008 )
 
< Prethodno   Sledeće >
PRETRAGA
by pRe
© 2021 sps-ks.org
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.