Pfeil НОВИ САЈТ arrow VESTI arrow DOGADJAJI arrow RASINSKO VEČE - Jablanica

RASINSKO VEČE - Jablanica PDF Štampaj E-pošta
Autor ljuba   
Sunday, 07 August 2011

„РАСИНСКО ВЕЧЕ“ У ЈАБЛАНИЦИ

У организацији Културног центра Крушевац и АРТ Клуба СПС-а, 05.08.2011. године у Јабланици је одржана културна манифестација „Расинско вече“. У препуном дому у Јабланици своје стихове су казивали Љубодраг Обрадовић, Живомир Миленковић, Ксенија Алексић, Небојша Лапчевић и Мића Живановић. Јелена Ђорђевић је рецитовала песме Љубодрага Обрадовића, Градимир Карајовић је свирао народна кола на усној хармоници, а Јелена Трифуновић је певала изворне народне песме. Програм су осмислила Јелена Ђорђевић, организатор КЦК, а исти је водила Ружица Петронијевић .


Ружица Петронијевић - водитељ програма

У просторијама сеоског дома мештанима је приказана Изложба слика са Ликовне колоније АРТ Клуба СПС, на којој је учествовало 16 ликовних стваралаца, а која је изазвала велико интересовање бројних посетилаца у Крушевцу и околним местима.


У име домаћина, ову музичко сликарску и песничку манифестацију су отворили Зоран Петронијевић, члан Градског одбора СПС Крушевца, Властимир Вукићевић, председник Месног одбора СПС и Дејан Милић, председник Савета Месне заједнице Витановац, а истој је присуствовала и делегација Крушевца у саставу: мр Мирослав Смиљковић - помоћник градоначелника, Горан Ћирић – секретар скупштине града Крушевца, Владимир Тасић - председник Градског одбора СПС и Драгољуб Раичевић - директор Електродистрибуције, са својим сарадницима.

Ж. Миленковић
 
< Prethodno   Sledeće >
PRETRAGA
by pRe
© 2021 sps-ks.org
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.