Pfeil НОВИ САЈТ arrow VESTI arrow DOGADJAJI arrow KONJUŠKA RUŽA - 2011

KONJUŠKA RUŽA - 2011 PDF Štampaj E-pošta
Autor ljuba   
Wednesday, 06 July 2011
KonjuskaRuza2011KCK
04.07.2011. године у центру Коњуха, испред спомен комлекса посвећеног палим борцима у I i II светском рату, у организацији и реализацији: Културног центра Крушевац, КУД-a „Герасим Вујић“ из Коњуха, Арт клуба СПС из Крушевца и  Књижевног клуба „Станоје Мијатовић“ из Коњуха одржан је културно уметнички програм *КОЊУШКА РУЖА*. Програм је осмислила и реализовала Јелена Ђорђевић, организатор КЦК-а, а програму је поред великог броја грађана Коњуха и Крушевца присуствовао и Горан Ћирић, секретар скупштине Града Крушевца. Пре самог програма мештани Коњуха су поводом 4 јула - дана борца на споменик палим борцима положили цвеће.

У програму су учествовали: Љубодраг Обрадовић, Светлана Ђурђевић, Живомир Миленковић, Јелена Трифуновић, Вељко Стамболија, Сандра Петровић, а из реда домаћина: Марија Обрадовић, Бата Спасојевић, Зорица Марић, Мића Момировић и Славко Величковић, као и многобројни чланови КУД-а „Герасим Вујић“ из Коњуха .


Девојчица  - најмлађи члан КУД-а *Герасим Вујић* из Коњуха


Сандра Петровић - вокални солиста


Јелена Ђорђевић - водитељ и реализатор програма

Четвртог јула одржана традиционална културна манифестација у Коњуху

„КОЊУШКА РУЖА“

У организацији Културног центра Крушевац, КУД-a „Герасим Вујић“, Арт клуба СПС, Књижевног клуба „Станоје Мијатовић“ и Месног одбора СПС Коњуха, у овом поморавском селу, четвртог јула је одржана традиционална културно – забавна манифестација, која се од ове године зове „Коњушка ружа“.
У част 4. јула, Дана борца, делегација Месне заједнице и ученици Основне школе из Коњуха положили су венце и црвене руже на Споменик палим борцима у ослободилачким ратовима Србије у прошлом веку, а затим је изведен пригодан културно – забавни програм. Око двеста посетилаца одушевио је наступ Дечијег фолклорног ансамбла, који је извео сплет народних игара, а програм је ефектно водила Јелена Ђорђевић из Културног центра Крушевац..

У програму су учествовали Љубодраг Обрадовић, Светлана Ђурђевић, Живомир Миленковић, Јелена Трифуновић, Вељко Стамболија, Сандра Петровић, а из реда домаћина: Марија Обрадовић, Бата Спасојевић, Зорица Марић, Мића Момировић и Славко Величковић.

Манифестација „Коњушка ружа“ део је културно – забавног програма „Селима у походе“, који веома успешно организује Културни центар Крушевац.

Живомир Миленковић


И на крају ватромет !!!


ПЛакат
 
< Prethodno   Sledeće >
PRETRAGA
by pRe
© 2021 sps-ks.org
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.