SADRŽAJ
НОВИ САЈТ
POČETNA
LINKOVI
UVOD
VESTI
GRADSKI ODBOR
O NAMA
ProgramiStatutSPSa
STARI SAJT
MAPA SAJTA
VIDEO
Administrator
PROČITAJTE I VEST
Statistika
OS: Linux h
PHP: 5.3.29
MySQL: 5.6.51-log
Vreme: 19:35
Caching: Disabled
GZIP: Disabled
Članovi: 33
Vesti: 187
Veb veze: 10
Pfeil НОВИ САЈТ arrow VESTI arrow Saopštenja arrow Siniša Maksimović - nova funkcija u SPS-u

Siniša Maksimović - nova funkcija u SPS-u PDF Štampaj E-pošta
Autor ljuba   
Thursday, 28 April 2011
ДРУГИ ПИШУ: ПОБЕДА КРУШЕВАЦ

Избори у Окружном одбору СПС за Расински округ

НОВИ ПРЕДСЕДНИК - Синиша Максимовић

Извршни одбор Главног одбора СПС именовао је Синишу Максимовића из Крушевца, досадашњег секретара, за новог председника Окружног одбора ове партије за Расински округ. Нови секретар је Дејан Лазић, дипломирани инжењер електротехнике из Александровца, запослен у Електродистрибуцији Крушевац.

Окружни одбор СПС броји 22 члана, а чине га по функцији чланови Главног одбора СПС из Расинског округа, председници и секретари општинских и Градског одбора Крушевац и председници Савета младих социјалиста и Форума жена.

- СПС је на свом Деветом конгресу потврдио идејно и акционо јединство у сваком погледу, иако делује у врло тешким и сложеним друштвено политичким и економским условима, каже Синиша Максимовић и наставља:

- Новоизабрано младо руководство, а посебно лидер странке Ивица Дачић, својим политичким деловањем у Србији, придобија све веће симпатије и подршку грађана. Као заменик премијера даје велики допринос у реализацији обећања, које је дала Влада Србије, а најдиректније је био ангажован на добијању беле „шенген визе“, којима је омогућен безвизни режим путовања наших грађана у ЕУ и свет.

Максимовић очекује велику подршку грађана Расинског округа Партији, која је увек била на страни и са својим грађанима. Она није никада давала нереална обећања, а знамо да је уништена привреда у нашем округу и да се налази у власништву неколивине људи. Нове газде интересују само капитал и профит, а десетине хиљада људи је остало без својих радних места. У Расинском округу СПС дели коалициону власт у Крушевцу, Трстенику и Варварину, а опозиционо делује у Александровцу, Брусу и Ћићевцу.

- У току су избори у месним и општинским одборима и Градском одбору СПС Крушевца, који ће у знатној мери интензивирати активности у Партији и мобилисати чланство, а рок за њихов завршетак је 31. мај. То ће бити прилика да се бивши чланови СПС, који су из раних разлога напустили Партију, врати својој матици. Нама нису потребни само они који су били на најважнијим функцијама, а допринели су ружшњу угледа СПС, а затим су под разним барјацима лутали од странке до странке. На срећу они су познати нашим грађанима и не заслужују никакву пажњу.

Очекујем да ће рејтинг СПС и даље расти, закључио је Синиша Максимовић, новоизабрани предсеник Окружног одбора СПС за Расински округ.

Ж. Миленковић
Poslednji put ažurirano ( Thursday, 28 April 2011 )
 
< Prethodno   Sledeće >
PRETRAGA
by pRe
© 2021 sps-ks.org
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.