Pfeil НОВИ САЈТ arrow VESTI arrow DOGADJAJI arrow Rekonstruisana Obilićeva ulica

Rekonstruisana Obilićeva ulica PDF Štampaj E-pošta
Autor ljuba   
Monday, 25 October 2010

Rekonstruisana ObilićevaРуководство Града Крушевца обишло је данас, 25.10.2010. године, Обилићеву улицу у којој су завршени  радови на пресвлачењу улице асфалтом у дужини од 250 метара (половина улице).

"У задњих годину дана", том приликом изјавио је градоначелник мр Десимир Павловић, "много се улагало у путну инфраструктуру. Овог месеца, започете су, али и завршене бројне активности на том плану. Ради се о рехабилитацији 10 улица у Граду, зашта је од Министарства за инфраструктуру Републике Србије обезбеђено око 60 милиона динара."  


Руководство града Крушевца у разгледању Обилићеве улице

Заменик директора ЈП "Дирекција за урбанизам и изградњу" Милутин Тасић прецизирао је да је од укупно 560 метара Обилићеве улице урађено 250 метара (од Старе пијаце до Гимназије), а други део (до Костурнице) се планира након завршетка радова на вреловоду ЈП "Градска топлана". Вредност инвестиције је преко 4,5 милиона динара, а извођач је АД "Крушевацпут". 


Обилићева улица пресвучена новим асфалтом

Осим лепшег изгледа, рехабилитација и пресвлачење асфалта (хабајућег слоја) омогућиће и безбедније одвијање саобраћаја на градским улицама, а у најави је и почетак радова на 8 сеоских путних праваца.

Ako kliknete na linkove ispod, možete pogledati još nekoliko slika
sa sajta Grada Kruševca i pročitati izvornu vest

Obiliceva2

  Obiliceva1

Obiliceva4

Poslednji put ažurirano ( Monday, 25 October 2010 )
 
< Prethodno   Sledeće >
PRETRAGA
by pRe
© 2021 sps-ks.org
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.