СПС-ПУПС-ЈС - Бр 2

IMG_9084.JPG

ПРЕТРАГА

КО ЈЕ НА МРЕЖИ

Ко је на мрежи: 6 гостију и нема пријављених чланова

СТАТИСТИКА САЈТА

Посетиоци
29
Чланци
219
Број прегледа чланака
560739

ПОДРШКА ИВИЦИ ДАЧИЋУ НА ХРАБРИСТИ ДА ПАРАФИРА СПОРАЗУМ БЕОГРАДА И ПРИШТИНЕ

23.04.2013. године, Крушевац

ПОДРШКА ИВИЦИ ДАЧИЋУ НА ХРАБРИСТИ ДА ПАРАФИРА СПОРАЗУМ О НОРМАЛИЗАЦИЈИ ОДНОСА БЕОГРАДА И ПРИШТИНЕ
Руководство СПС-а

Извршни одбор Градског одбора СПС Крушевац је једногласно подржао парафирани први споразум о нормализацији, односно између Београда и Приштине.

Одајемо признање председнику Социјалистичке партије Србије Ивици Дачићу, на приниципијелности и храбрости да закључи споразум о омекшавању односа Београда и Приштине у време када Србија нема искрених пријатеља на Западу. Противници закљученог споразума били су у далеко повољнијим околностима по Србију у прилици да допринесу коначном решењу проблема на Косову и Метохији у протеклих 13.година, али то из разноразних ситно политикантских разлога нису урадили.Данас, они опет дижу глас против било каквог решавања проблема на КиМ, јер је њихова политичка неспособност долази до пуног изражаја само у хаосу коме сами доприносе због своје неодлучности и необавештености.

Влада Републике Србије,коју предводи наш председник Ивица Дачић,никада неће издати Косово и Метохију, Србе и друге еничке несрпске мањине које живе на Српском Косову и Метохији.

Ивица Дачић и Влада Републике Србије, никада неће признати државу Косово и манипулације са оваквим ставом Социјалистичке партије Србије само су још један од покушаја да се изврши дестабилизација политичких прилика у Србији и обесхрабре храбри који су способни да и у најтежим временима доносе одлуке од интереса за велику већину грађана Србије.

Подршка Градског одбора СПС Крушевац, председнику Ивици Дачићу је је бескомпромисна јер су социјалисти Крушевца, уверени да су одлуке донете у интерсу грађана Србије и да ће Србији омогућити нормализацију односа са државама Европске уније.

Извршни одбор Градског одбора СПС Крушевац