СПС-ПУПС-ЈС - Бр 2

IMG_9261.JPG

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

ПРЕТРАГА

КО ЈЕ НА МРЕЖИ

Ко је на мрежи: 8 гостију и нема пријављених чланова

СТАТИСТИКА САЈТА

Посетиоци
29
Чланци
218
Број прегледа чланака
526075

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ - ИЗВРШНИ ОДБОР СПС КРУШЕВАЦ


Владимир Тасић председава састанку извршног одбора СПС-а Крушевац

Извршни одбор градског одбора СПС Крушевац, одржао је дана 9.фебруара 2013. године седницу на којој је разматрао актуелну политичко безбедоносну ситуацију у оквиру Социјалистичке партије Србије, а посебно у вези неистинитих, непринципјелних напада на председника СПС и председника Владе Србије Ивицу Дачића.

Социјалисти Крушевца, су јединствени у ставу да је данас циљани напад на Ивицу Дачића, још један о безуспешних покушаја разбијања Социјалистичке партије Србије.

Дајемо пуну подршку Ивици Дачићу, руководству СПС-a и свим члановима СПС, који су јединствени у ставу да се председник Ивица Дачић и партија морају бранити свим средствима од покушаја разбијања Социјалистичке идеје у Србији.


Са седнице извршног одбора СПС-а Крушевац је дато и сопштење за јавност.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Градски одбор Социјалистичке патрије Србије, у Крушевцу, на седници одржаној 9.фебруара 2013. године, размотрио је Актуелну политичко безбедоносну ситуацију у СПС-у, а посебно са аспекта непримерених непринципијелних напада на Председника Социјалистичке партије Србије и Председника владе Србије Ивицу Дачића.

Оцењујемо, да председник СПС-а и председник Владе Републике Србије Ивица Дачић, веома успешно обавља најодговорнију дужност у Републици Србији у интерсу државе Србије и свих грађана Србије.

Напади на Ивицу Дачића, предствљају данас напад и на све активности Председника Владе, које су после дужег времена у потпуности отвориле Србију према успешном решавању Косовско-Метохијског питања, у складу са Резолуцијом о Косову и Метохији коју је усвојила Народна скупштина Републике Србије и добијања датума о отпочињању преговора са Европском унијом.

Чланови Социјалистичке партије Србије у Крушевцу, јединствени су у ставу да је политика коју води СПС и председник Дачић, у скалду са интересима грађана Србије и Програмским начелима СПС-а којима су грађани Србије дали велику подршку на изборима.

Данас смо у јединствени у подршци председнику Ивици Дачићу и спремни смо да заједно са њим изађемо на изборе без обзира када буду расписани, јер је очигледно да је још један од напада на разбијање Социјалаистичке партије Србије безуспешан.
ГРАДСКИ ОДБОР СПС КРУШЕВАЦ
Председник Владимир Тасић

Синиша Максимовић и Владимир Тасић