СПС-ПУПС-ЈС - Бр 2

IMG_9129.JPG

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

ПРЕТРАГА

КО ЈЕ НА МРЕЖИ

Ко је на мрежи: 5 гостију и нема пријављених чланова

СТАТИСТИКА САЈТА

Посетиоци
29
Чланци
218
Број прегледа чланака
526073

Дачић - Не бацајте гласове за Николића и Тадића!

28. април 2012.године
Б е о г р а д 

Глас за лидере ДС-а и СНС-а ништа не вреди, јер обојица после морају да дођу код мене, рекао кандидат за председника коалиције СПС-ПУПС-ЈС Ивица Дачић у Краљеву. Председник СПС позвао гласаче да „не бацају гласове“.

Кандидат за председника коалиције СПС-ПУПС-Јединствена Србија Ивица Дачић изјавио је данас у Краљеву да лидери Демократске странке и Српске напредне странке, Борис Тадић и Томислав Николић, „имају истог диригента из иностранства“.

Из обраћања Ивице Дачића

„Глас за њих ништа не вреди, јер и један и други после морају да дођу код мене“, рекао је кандидат за председника коалиције СПС-ПУПС-Јединствена Србија. Дачић је рекао да они у ствари хоће да остану сами на политичкој сцени и поручио „то никада неће да буде“. „Мени неће да командују ни Тадић ни Тома Николић, него мој народ. Тадић и Николић имају истог диригента из иностранства, исте ставове о најважнијим питањима, а више се ми разликујемо од Тадића него он, зато што се у суштини разликујемо од свих њих“, рекао је Дачић. 

Председник СПС и кандидат за председника Србије позвао је гласаче да „не бацају гласове за Тому Николића и Тадића“. Дачић је навео да је у Србији политика постала маркетинг без идеологије и програма, а да политику воде истраживачке агенције и маркетиншки лоби без идеја. Председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма рекао је да је вршилац дужности председника Србије Славица Ђукић Дејановић расписала изборе на Косову на свим нивоима. „Какав Еулекс, какав НАТО пакт, они морају да слушају грађане Србије и шта ви одлучите“, рекао је Марковић у Краљеву. Говорећи о земљотресу који је погодио Краљево у новембру 2010. године, Марковић је рекао да се противи да политичари сада у изборној кампањи помињу помоћ пружену после земљотреса. „Страшно ме нервира када у изборној кампањи видим политичаре који кажу ‘ево ми смо помогли и Краљеву после земљотреса’. Па то је обавеза сваког ко води овај град и ову државу“, поручио је Марковић на предизборној конвенцији СПС-ПУПС-ЈС у Краљеву.