СПС-ПУПС-ЈС - Бр 2

IMG_9312.JPG

ПРЕТРАГА

КО ЈЕ НА МРЕЖИ

Ко је на мрежи: 4 гостију и нема пријављених чланова

СТАТИСТИКА САЈТА

Посетиоци
29
Чланци
219
Број прегледа чланака
560737

Социјалисти Крушевца дају пуну подршку радничким синдикатима

Социјалисти Крушевца дају пуну подршку радничким синдикатима за протесте које изражавају против доношења Закона о раду којим се битно умањују радничка парава. Изражавамо и протест против антирадничких реформи највљених од стране Министра привреде. Противљење Закону о раду и другим антирадничким законима није противљење највљеним брзим привредним реформама, већ је противљење укидању радничких права као једне од највреднијих друштвених тековима у Србији које су се изродиле у 20 веку. Реформе не мора да се односе само на сузбијање права, већ и на проширивање права и зашто би Србија данас била једина Еврпоска земља у којој се радничка права на нај ригиднији начин сузбијају. Хоћемо Србију по угледу на најразвијеније Европске земље у коме су права запослених и социјална заштита највеће друштвено богатство.

 
Владимир Тасић - председник
Градског одбора СПС Крушевац


СОЦИЈАЛИСТИЧКА ПАРТИЈА СРБИЈЕ
ГРАДСКИ ОДБОР СПС КРУШЕВАЦ
23.01.2014. ГОДИНЕ, КРУШЕВАЦ

ВЕЋЕ САМОСТАЛНОГ СИНДИКАТА КРУШЕВАЦ

КРУШЕВАЦ

Поштовани,

Социјалисти Крушевца, су са Вама, у радничкој борби и настојењима да се спречи доношење Закона о раду, којим се битно умањују права запослених, за које су се радници Србије изборили пре више десетина година.

Уз апсолутну подршку коју Вам дајемо и ми лично изражавамо протест за било какво умањење права радника и запослених у демократској Србији, која се определила за заједништво са највећиим Европским државама у којима сеу права радника и њихових породица максимално заштићена.

С поштовањем,

ГРАДСКИ ОДБОР СПС КРУШЕВАЦ
Председник Владимир Тасић

СИГУРНИМ КОРАКОМ У БУДУЋНОСТ!