СПС-ПУПС-ЈС - Бр 2

IMG_9227.JPG

ПРЕТРАГА

КО ЈЕ НА МРЕЖИ

Ко је на мрежи: 5 гостију и нема пријављених чланова

СТАТИСТИКА САЈТА

Посетиоци
29
Чланци
219
Број прегледа чланака
560724

САОПШТЕЊЕ СПС-а

14. новембар 2013. године у 17:22 - САОПШТЕЊE СПС-а

Социјалистичка партија Србије има своју политику и програм и захваљујући томе има и подршку у грађанима Републике Србије. Успела је да опстане на политичкој сцени Србије у протекле 23 године, да оснажи и због тога ће трајати и убудуће. Ни Тадић ни други нису успели да униште Социјалистичку партију Србије, мада су се својски трудили и користили сва средства.

Социјалистичка партија Србије поручује господину Тадићу да се не бави СПС-ом, нашом политиком и кадровима, већ да се окрене иза себе и да види шта је урадио од Србије у времену када је ведрио и облачио Србијом. Тадић је заједно са својим истомишљеницима „развалио“ Србију у сваком погледу: економски, државно и вредносно. Кроз приватизацију Србија је опљачкана и економски уништена. Тадићева „државна“ политика се сводила на његово извињавање и беспоговорно слушање тзв. пријатеља из иностранства. Лична промоција Тадића је увек била у првом плану, а решавање проблема грађана је остављено неком другом – за боља времена.

Једино у чему је Тадић успео је оно што у новијој политичкој историји није успело ником: да на изборима 2012. године изгуби и власт, и партију и савезнике. Није ушао у политичку историју. Неће се памтити ни по чему добром. Био је исувише слаб да предузме било какву конкретну меру. Време је трошио огледајући се самодопадљиво у огледалу власти. Био је председник таквог калибра да нисмо приметили да то више није. Ништа није научио. Ни док је био на власти, ни након пада са власти. Једино што је преостало Тадићу је да објављује мемоаре и да прозива СПС и друге за које процењује да му неће користити. И наравно да се нуди: и својој странци и будућој власти, али га нико неће.
 
Социјалистичка партија Србије се неће више бавити Тадићем, већ решавањем питања од значаја за живот грађана и будућност Србије.