СПС-ПУПС-ЈС - Бр 2

IMG_9238.JPG

ПРЕТРАГА

КО ЈЕ НА МРЕЖИ

Ко је на мрежи: 4 гостију и нема пријављених чланова

СТАТИСТИКА САЈТА

Посетиоци
29
Чланци
219
Број прегледа чланака
657556

ПОВЕЉА ГРАДА БЕРАНЕ – ЦРНА ГОРА УРУЧЕНА ВЛАДИМИРУ ТАСИЋУ

Одлуком Скупштине општине Беране, додељена је Повеља Владимиру Тасићу председнику Градског одбора СПС Крушевац, као признање за допринос који је именовани дао да град Беране добије високо признање Међународне Организације Уједињених Нација „Весник мира“.


Уручивање повеље Владимиру Тасићу
 
Крушевац је одлуком Генералне скупштине ОУН још 1990. године одликован „Весником мира“ и у том својству је члан Међународне организације градова „Весник мира“. На иницијативу града Крушевца, др Павла Бубање и Владимира Тасића, Крушевац је предложио Генералном секретару ОУН да се Берану Република Црна Гора, као препознатљивој мултинационалној и мултиконфесионалној средини додели високо признање ОУН „Весник мира“ као награда за допринос изградњи толеранције и мира међу људима и народима. На Генералном заседању Скупштине градова „Весник мира“ у Словен градецу Берану је уручено ово високо признање и Беране је постло члан Међународне организације градова „Весник мира“.

На свечаној седници Скупштине општине Беране, одржаној поводом празника Дан Берана 21.јула 2013.године, Владимиру Тасићу је од стране председника општине Беране Вуке Голубовића и председника Скупштине општиен Беране Самира Аговића уручено друштвено признање Повеља Берана.


Повеља општине Беране


Обраћање Владимира Тасића на свечаној седници Скупштине општине Беране

Свечаној седници Скупштине општине Беране присуствовао је и господин
Филип Вујановић,  председник Републике Црна Гора.