Untitled-29.jpg

Спот СПС-ЈС Крушевац 2020

12 јула, 2020 у 20:30 - Сајт СПС-а

“Као што је познато, СПС и ја лично смо од прве вечери најоштрије осудили хаос, инциденте и насиље испред Народне скупштине. То нема везе са епидемиолоском ситуацијом, већ је то покушај насилног рушења власти. Сви морају да знају да ће свако ко подржава или учествује у овом насиљу, а повезан је на било који начин са СПС-ом, без обзира да ли је реч о партијским или државним функционерима и њиховим сарадницима или о локалним организацијама, сносити одговорност, бити смењен и искључен из СПС-а, јер се тиме наноси стета Србији.

Као што су напади на Вучића и СНС-а део смишљене стратегије, споља и унутар земље, за дестабилизацију Србију, саставни део те стратегије је покушај одвајања СПС-а од Вучића и СНС-а. Док сам ја на челу Партије, Социјалистичка партија Србије ће бити са Вучићем у интересу Србије. Зато су, споља и унутар земље и Партије, покренути механизми за моје рушење. Од ставова европске партије социјалиста да СПС може да удје у ту организацију само ако буде против Вучића, јер су тамо чланови садашње и бивше демократе, па до организованих напада и захтева за моју смену. Све је то део исте кухиње за дестабилизацију Србије. Али, ништа од тога неће проћи!”, истакао је Ивица Дачић.

Сајт СПС-а