Untitled-20.jpg

Зоран Анђелковић, шеф Изборног стаба СПС за Расински округ, одржао је данас 8. маја 2020. године састанак у Дому СПС Крушевац. Присуствовали су в.д. председник ГО СПС Крушевац, председници ОО СПС и шефови итборних штабова из Расинског округа. Пре почетка састанка присутни су минутом ћутања одали пошту преминулом председнику ГО СПС Крушевац Владимиру Тасићу. Закључено је да ГО СПС сходно мерама Владе РС о заштити грађана од вируса Ковид-19 организује комеморативну седницу поводом смрти истакнутог социјалисте и функционера СПС нашег друга Владе. Анализиране су досадашње активности социјалиста у округу и закљ учено да је настала ситуација појавом вируса и увођењем ванредног стања успорило предизборне активности. Социјалисти и њен председник Ивица Дачић су у потпуност подржали мере које је предузело државно руководство како би грађани Србије били максимално заштићени. Сада су се стекли услови да се мере полако укидају, па ће се наставити са предизборним активностима. СПС у коалицији са ЈС је предао листу кандидата за народне посланике која је усвојена и биће под тедним бројем 2. ГО СПС Крушевац и ОО СПС Варварин и Брус у коалицији са ЈС су предали комплетне листе кандидата за одборнике и биће на гласачком листићу под ред. бројем 2. А ОО СПС Ћићевац и ЈС су предали листу кандидата за одборнике и биће под ред. бројем 3. У току је прокупљање потписа за подршку листи за кандидате за одборнике скупштина општина Трстеник и Александровац, коју чине коалиција СПС и ЈС. Предаја ових листи се очекује за неколико дана. Све организације СПС у Расинском округу су сачиниле планове активности у наредном периоду до изборног дана 21. јуна 2020. године. На основу досадашњих активности процењује се да ће СПС добити значајну подршку грађана. Зоран Анђелковић је инсистирао на пуној мобилности функционера како би се члановима СПС и симпатизерима приближио учинак наше партије од њеног оснивања до данас. Такође се мора истаћи све оно што чини наш председник и министар иностраних послова Ивица Дачић и сви наши министри у Влади РС. Договорени су и неки техничко оператвни послови везани за изборе.

Живела Социјалистичка партија Србије! Живела Србија!