Untitled-20.jpg

Спот СПС-ЈС Крушевац 2020

У просторијама СПС-а у Крушевцу 28.01.2020. године одржан је припремни састанак Изборног штаба СПС-а за предстојеће изборе. Састанак је водио Драгољуб Раичевић, председник изборног штаба кога је именовао Бранислав Бранко Ружић - координатор СПС за Централну Србију за предстојеће изборе. У дисусији су учествовали: Владимир Тасић, Синиша Максимовић, Живан Николић, Слободан Лазић, Бранислав Кљајић, Рака Димитријевић, Мирко Јовановић, Бранислав Карајовић, Радојица Ђорђевић и други. На крају је једногласно усвојен закључак да су предстојећи избори изузетно важни за СПС и да ће им се приступити активно и јединствено.

ЗВАНИЧНО САОПШТЕЊЕ СПС-а КРУШЕВАЦ СА ОДРЖАНОГ САСТАНКА

УТВРЂЕН ПРЕДЛОГ ЗА ФОРМИРАЊЕ ИЗБОРНОГ ШТАБА ГРАДСКОГ ОДБОРА СПС КРУШЕВАЦ

Реализовањем закључака и обавезујућих ставовава, са састанка, потпредседника СПС и координатора СПС за централну Србију Бранислава Ружића, са руководствима СПС, у свих 6.општина Расинског округа,од 26.01.2020.године, у Градском одбору СПС Крушевац, одржан је састанак шефа изборног штаба ГО СПС Крушевац, Драгољуба Раичевића, са кандидатима за члнство у изборном штабу Градског одбора СПС Крушевац. У срдачној атмосфери, пуној оптимизма, изнети су циљеви и задаци изборног штаба у току предизборних и изборних активности, за предстојеће Парламентарне и локалне изборе, који се очекују током априла 2020. године. Присутни су, прихватили овај сложени партијски задатак, како би се, масимално са својим искуством, професионалним знањем, најодговорније укључили у све изборне активности, само са једним циљем да Градски одбор СПС Крушевац, оствари очекивани изборни резултат и да допринос, да се социјалисти након ових избора, поново нађу у функцији партиципирања државне власти у Србији и локалане власти у Крушевцу, ради наствљања реформистичког курса, којим се креће Србија, према економским реформама, политичкој стабилности и решавања Косовско Метохијског питања у оквиру Србије. Присутни су у својим дискусијама дали асполутну подршку, председнику СПС Ивици Дачићу и политици коју води Социјалистичка партија Србије. Закључено је, да само изграђивањем пуног јединства, чланства СПС и органа СПС, социјалисти могу да спроведу изборну кампању и дођу до сваког члана и симпатизера, коме су начела на којима је основана Социјалистичка партија Србије и Програм Партије мото окупљања око социјалистичке идеје. Техничке и друге припреме у току изборне кампање спводиће уз Изборни штаб и стручни тимови за више области, како се што припремљеније изашло на изборе. Закљчак је, да се 30. јануара 2020. године у 17:00 сати, одржи проширена седница Градског одбора СПС Крушевац уз присуство председника Месних одбора, ради конкретизовања закључака и задатака који Градски одбор очекују, у току изборне активности за избор Народних посланика Народне скупштине Србије и одборника Скупштине Града Крушевца.

СОЦИЈАЛИСТИЧКА ПАРТИЈА СРБИЈЕ

ГРАДСКИ ОДБОР СПС КРУШЕВАЦ

Шеф Изборног штаба
Драгољуб Раичевић

Изборни штаб СПС-а 29.01.2020.