Поштовани Председниче,

У организацији младих социјалиста Градског одбора СПС-а Крушевац, ми социјалисти окупили смо се данас на Православну Нову годину. Циљ нам је да покажемо наше опредељење да спроводимо политику наше партије. Ви сте Председниче, Социјалистичку партију Србије реформисали и успели сте да њен значај на политичкој сцени Србије постане врло важан и препознатљив. Будите сигурни у то да ми, чланови, али и значајан број наших суграђана подржавају политику коју водите као Министар инпстраних послова.

Ваше залагање, да седамнаест држава повуку акт о признавању Косова као и углед кoји имате у међунарпдним круговима, нам служи за понос.

Јасно сте се изјаснили у вези "Закона о верским заједницама у Црној Гори" и дрским нападима на Српску правoславну цркву и Србе у oвoј држави. С правoм тражите да се грађани кoји су рођени у Црној Гoри, а деценијама живе у Србији, да се изјасне o збивањима у Црној Гори, али и да кажу која права они имају у Србији.

Напад на Вас је напад на државно руководство Србије које штити права Срба у свим бившим републикама Југославије. Српска Православна црква и државни врх Србије су сложни да су дешавања у Црној Гори напад на Србе, Српску православну цркву али и Православље у целини.

Поштовани Председниче, желимо да Вам кажемо како наши пријатељи, комшије и рођаци кажу: „Уме Предесник Дачић, свака му је на месту!“

Рачунајте на нас и идемо даље!

У Крушевцу, окупљени социјалисти,
 14. јануара 2020. године!