Чланови Градског одбора СПС-а Крушевац, предвођени председником Владимиром Тасићем, су и ове године, организовано дошли на традиционални *ПРВОМАЈСКИ УРАНАК* уранак и тако подржали 1 мај - међународни празник рада.

Првомајски уранак је одржан и ове године на Багдали 01.05.2019. године у организацији ВЕЋА САВЕЗА САМОСТАЛНИХ СИНДИКАТА КРУШЕВАЦ. За ову прилику припремљен је и извден пригодни културно-уметнички програм, који је водила новинарка РТК Весна Митровић, а за техничку реализацију програма био је задужен Бранко Симић - шеф технике КЦК. У програму су учествовали и песници - чланови удружења песника Србије - Поезија СРБ: Љубодраг Обрадовић и Мића Живановић, као и Етно група Лазарице и фолклорни ансамбл ЧАРАПАНКА. На самом почетку за присутне раднике, грађане и пензионере, који су ове године у великом броју испунили Багдалски плато око СПОМЕНИКА РАДУ, прочитан је извод из радничког прогласа "ВОЛИМ СВОЈУ ЗЕМЉУ", као и кратка историја досадашњих уранака.

Првомојском уранку присуствовали су бројни радници и грађани... На уранку су ове године били руководиоци града Крушевца: градоначелница Јасмина Палуровић, заменица градоначелнице Весна Лазаревић, председик скупштине града Живојин Милорадовић, заменик председника скупштине града Синиша Максимовић, као и народна посланица др Драгана Баришић. На уранку су били и чланови политичких партија СПС-а и СНС-а. Чланови Градског одбора СПС-а Крушевац, предвођени председником Владимиром Тасићем, су и ове године, организовано дошли натрадиционални *ПРВОМАЈСКИ УРАНАК* уранак и тако подржали 1 мај - међународни празник рада. На уранку су били и бројни чланови СНС-а Крушевац предвођени председником Ненадом Андрићем.

ГРАДСКИ ОДБОР СПС У КРУШЕВЦУ И ОВЕ 2019. ГОДИНЕ ОБЕЛЕЖАВА МЕЂУНАРОДНИ ПРАЗНИК РАДА 1.МАЈ. СОЦИЈАЛИСТИ КРУШЕВЦА ТРАДИЦИОНАЛНО ЋЕ СЕ ОКУПИТИ НА ПРВОМАЈСКОМ УРАНКУ НА БАГДАЛИ, 01.05.2019. У 7:00 САТИ!

ТРАДИЦИЈУ ОБЕЛЕЖАВАЊА ПРВОГ МАЈА, ГРАДСКИ ОДБОР СПС НИЈЕ ПРЕКИДАО НИ У ВРЕМЕ НАЈВЕЋЕГ ПРОГОНА СОЦИЈАЛИСТИЧКЕ ИДЕЈЕ У СРБИЈИ ИЗМЕЂУ 2000-ТЕ И 2008.ГОДИНЕ. УВЕК СМО БИЛИ СА РАДНИЧКОМ КЛАСОМ КРУШЕВЦА И ДАНАС СМО НА ПУТУ НЕПРЕКИДНЕ БРОБЕ ЗА ПРАВЕДНИЈИ И БОЉИ ЖИВОТ СВИХ КОЈИ РАДЕ И ЖИВЕ ОД СВОГА РАДА.

ЖИВЕО 1.МАЈ МЕЂУНАРОДНИ ПРАЗНИК РАДА !