Spacer Pic
Pfeil НОВИ САЈТ arrow POČETNA

Govor Gorana Šegrta na VIII kongresu SPS
Autor ljuba   
Monday, 20 December 2010
Дискусија на конгресу СПС 11.12.2010.

ПОШТОВАНИ ДЕЛЕГАТИ, ДРУГАРИЦЕ И ДРУГОВИ !

Зовем се Горан Шегрт долазим из Крушевца, из Расинског округа као делегат из средине у којој смо се ми социјалисти изборили и репрезентовали нашу партију и истовремно је очували на најбољи начин. У градској валасти ми партиципирамо и наши представници партије и власти воде све важније пројекте, заправо то је готово незамисливо другачије. Са овог места апелујем да нам и даље представници наше партије у Влади Републике Србије помогну у реализовању свих будућих пројеката, поготову инвестиционих активности. Посебно добру сарадњу имамо са Министарством за инфраструктуру и енергетику. При градском одбору имамо више актива међу којима се посебно истиче актив жена.

Detaljnije...
 
Ivica Dačić ponovo predsednik SPS-a
Autor ljuba   
Saturday, 11 December 2010

Ивица Дачић отвара 8 конгрес СПС-а

BOŽE PRAVDE & INTERNACIONALA

8 конгрес СПС-а је почео свирањем химне *Боже правде* и *Интернационале*. Обе химне је свирао трубач из Гуче, а цела сала је била сложни хор. Тако је на пластичан начим показана жеља СПС-а да буде члан Социјалистичке интернационале и Србију повеже са Европом и светом.

У Београду је 11.12.2010. године у Центру Сава одржан 8 конгрес СПС-а, на коме је једногласно за новог председника СПС-а изабран Ивица Дачић. За подпреседнике странке, избрани су од стране главног одбора СПС-а: Жарко Обрадовић, Милутин Мркоњић, Душан Бајатовић, Славица Ђукић-Дејановић и Дијана Вукомановић.

У свом излагању Ивица је истакао да је ово историјски конгрес СПС-а који означава нови почетак  као странке модерне левице, која за идеал има социјалну правду за све структуре друштва. Дачић је поручио да је та странка успела да сачува идеју, превлада тешкоће и јача са вером у напредак Србије и да је циљ конгреса свеобухватна партијска реформа да би се оснажила СПС. Лидер социјалиста је посебно истакао да је странка имала бурну историју и да данас, две деценије од оснивања, гледа у очи целе Србије и јесте аутентична партија народа.


Конгресу у Центру "Сава" присуствовали су: председник Србије и лидер Демократске странке Борис Тадић, амбасадорка САД у Србији Мери Ворлик, амбасадор Русије у Београду Александар Конузин, немачки амбасадор Волфрам Мас, и многи други амбасадори, као и лидер СДП-а и министар рада и социјалне политике Расим Љајић, потпредседница Г17 плус и министарка за Национални инвестициони план Верица Калановић, лидер Савеза војвођанских Мађара Иштван Пастор, лидери коалиционих странака ПУПС-ЈС Јован Кркобабић и Драган Марковић - Палма, потпредседник Српског покрета обнове АлександарЧотрић, представници Либерално демократске партије, представници већине синдиката који делују у Србији и многи, многи други, за које је до јуче било тешко замислити да могу да присуствују једном конгресу СПС-а.

Poslednji put ažurirano ( Sunday, 04 September 2011 )
Detaljnije...
 
8 kongres SPS-a - 11.12.2010 u Beogradu
Autor ljuba   
Friday, 10 December 2010

У просторијама Градског одбора СПС-а Крушевац у Обилићевој 30, извршене су припреме за учешће овог одбора на 8 КОНГРЕСУ СПС-а  који ће се одржати 11.12.2010. године у 10 часова у Kонгресном центру *Сава* у Београду. Очекује се да ће 8 конгресу присуствовати око 90 делегата и гостију из Крушевца.


Владимир Тасић и Горан Ћирић - - председник и секретар Градског
одбора СПС-а Крушевац

Detaljnije...
 
Slava SPS-a Kruševac
Autor ljuba   
Saturday, 04 December 2010
У организацији ФОРУМА ЖЕНА СПС-а Крушевац, у просторијама СПС-а у Обилићевој 30 у Крушевцу, 04.12.2010. године у 12.00 часова, сечењем славског колача , прослављена је по други пут слава ВАВЕДЕЊЕ ПРЕСВЕТЕ БОГОРОДИЦЕ. Погледајте детаље са ове изузетно посећене славе...


Сечење славског колача


Славска трпеза је спремна за бројне госте

Poslednji put ažurirano ( Saturday, 04 December 2010 )
Detaljnije...
 
IX konferencija SPS-a Kš - Drugi pišu
Autor ljuba   
Tuesday, 09 November 2010
DRUGI PIŠU:
Živomir Milenković - POBEDA
 

Održana Deveta partijska konferencija Gradskog odbora SPS Kruševac

 IZABRANI DELEGATI ZA 8. KONGRES SPS

Za predsednika SPS-a predložen Ivica Dačić, za zamenika predsednika dr Žarko Obradović, za predsednika Izvršnog odbora Branko Ružić, za potpredsednika Milutin Mrkonjić, za člana Predsedništva Zoran Anđelković i za člana Izvršnog odbora Glavnog odbora Vladimir Tasić.

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 41 - 50 of 149
ANKETA
Koji je sistem glasanja najbolji ?
 
PRETRAGA
KO JE NA SAJTU
by pRe
© 2020 sps-ks.org
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.