SADRŽAJ
НОВИ САЈТ
POČETNA
LINKOVI
UVOD
VESTI
GRADSKI ODBOR
O NAMA
ProgramiStatutSPSa
STARI SAJT
MAPA SAJTA
VIDEO
Administrator
PROČITAJTE I VEST
PRIJAVITE SE

Zaboravili ste lozinku?
Syndicate
Statistika
OS: Linux h
PHP: 5.3.29
MySQL: 5.6.47-log
Vreme: 09:50
Caching: Disabled
GZIP: Disabled
Članovi: 33
Vesti: 187
Veb veze: 10
Spacer Pic
Pfeil НОВИ САЈТ arrow POČETNA

MO SPS Ujedinjene nacije
Autor ljuba   
Thursday, 07 April 2011
JEDAN OD NAJAKTIVNIJIH ODBORA SPS -
MO SPS MZ „Ujedinjene nacije“ u Kruševcu

Novo rukovodstvo MO SPS u MZ «Ujedinjene nacije» oživelo je rad MO i svrstalo ga u jedan od najaktivnijih. Sastanci se održavaju jednom mesečno, a po potrebi i češće. Novi predsednik Viktorija Mladenović kaže: «Usvojen Plan rada, koji se realizuje u skladu sa postojećim mogućnostima i uz pomoć gradskog rukovodstva i uprave grada Kruševca.
Plan rada se zasniva na programskim načelima SPS-a, Programu razvoja Grada Kruševca i Programu razvoja MZ „Ujedinjene nacije“ u Kruševcu i ima za cilj ostvarenje i realizaciju potreba građana MZ „Ujedinjenje nacije“ i ostvarivanje programskih ciljeva i načela stranke.
Detaljnije...
 
24.03.2011. - DA SE NE ZABORAVI
Autor ljuba   
Thursday, 24 March 2011
DaSeNeZaboravi2011
Данас, 24. марта 2011. године, навршава се тачно 12 година од почетка НАТО агресије на Савезну Републику Југославију. На данашњи дан, 24. марта 1999. године у 20:00 сати, борбени авиони 19 земаља-чланица НАТО Алијансе, са Америком на челу, без одобрења СБ УН, извршило је агресију на СРЈ, како из њеног ваздушног простора авио-ударима, тако и крстарећим "ТОМАХАВК" пројектилима испаљених са ратних бродова и подморница стационираних у Јадранском мору. Пуних 11 недеља, односно 78 дана, трајала је даноноћна кампања бомбардовања територије СРЈ. На мети агресора биле су болнице, фабрике, друмски и железнички мостови, аеродроми, ПТТ и телевизијски центри, радио-телевизијски предајници, резиденцијални објекти, амбасаде, објекти Минисарства унутрашњих послова и Војске Југославије, али и колоне народа "у збегу", као што је био случај на путу Ђаковица-Пећ, Приштина-Подујево-Куршумлија, или варошке четврти у Алексинцу, Ћуприји и Сурдулици, где ни близу нема, нити је било војних објеката.


Проф Драгиша Милошевић - подсећање на НАТО агресију


24.03.2011. године у организацији Арт клуба СПС-а Крушевац и Културног центра Крушевац, тачно у 12 часова, пред препуном Белом салом КЦК, одржана је академија МОЖЕ ЛИ ПРАВДА ДА САВЛАДА БЕЗУМЉЕ?

На академији о НАТО агресији говорио је проф Драгиша Милошевић, а песници Ксенија Алексић, Љубиша Ћидић, Спасоје Ж. Миловановић, Живомир Миленковић, Вељко Стамболија, Мића Живановић, Љубодраг Обрадовић и Небојша Лапчевић, су стиховима насталим у време агресије подсетили на сву суровост сваког рата.

У пригодном програму учестовали су и ученици Музичке школе у Крушевцу и најмлађи полазници Балетске школе КЦК. Програм су водили Јелена Ђорђевић и Небојша Лапчевић, видео презентацију осмислила је и водила Јелена Ивановић , а у техничком тиму који је бринуо о звуку, светлу, фотографији и реализацији, били су Бранко Симић, Марко Вишњић, Мики Прокопенко и Рајна Алексић - Маринковић.

Detaljnije...
 
DA SE NE ZABORAVI - Art klub i KCK
Autor ljuba   
Thursday, 17 March 2011

Poslednji put ažurirano ( Friday, 18 March 2011 )
Detaljnije...
 
TI SI NAJLEPŠA - SPS Kruševac
Autor ljuba   
Thursday, 10 March 2011
08.03.2010. у организацији АРТ КЛУБА СПС-а и сајта ПоезијаСЦГ, а поводом 8 МАРТА - ДАНА ЖЕНА организовано је поетско-музичко вече под називом *ТИ СИ НАЈЛЕПША* са промоцијом књиге МИРИС БОЖУРА - Љубодрага Обрадовића. Био је то уствари, како је у завршном обраћању нагласио Владимир Тасић, председник Градског одбора СПС-а Крушевац, нов почетак рада АРТ КЛУБА СПС-а, који је од сада отворен за све ствараоце у области културе...

На промоцији стихове су говорили, поред аутора књиге и Мића Живановић, Спасоје Ж. Миловановић и Небојша Лапчевић, о самој књизи МИРИС БОЖУРА говорио је Љубиша Бата Ђидић, а присутне је поздравила и Десанка Шљивић - преседница Форума жена СПС-а . За музички тренутак постарали су се: Момчило и Далибор Накић и Тамара Ђурђевић...

Владимир Тасић поздравља жене и отвара рад АРТ КЛУБА СПС-а


Љубодраг Обрадовић рецитује песму *БОГИЊА*

БОГИЊА

Око тебе врти се свет...
Младост, љубав и прилике...
Ти напросто опијаш сликајући слике,
у којима и крај свој бескрај има!

Poslednji put ažurirano ( Thursday, 10 March 2011 )
Detaljnije...
 
Cveće u MZ Ujedinjene nacije ženama SPS-a
Autor ljuba   
Sunday, 06 March 2011
05.03.2011. у просторијама МЗ Ујединјене Нације, у организацији форума жена СПС-а из ове МЗ и Викторије Младеновић, поводом предстојећег дана жена 8МАРТА, одржана је пригодна свечаност са коктелом. Том приликом Јелена Ђорђевић и Љубодраг Обрадовић говорили су стихове посвећене жени, а секретар СПС-а Горан Ћирић присутним женама уручио пригодне поклоне и цвеће, а Љуба своју најновију књигу *МИРИС БОЖУРА*. Свечаности је присуствовао и Горан Шегрт, одборник СПС-а у скупштини града Крушевца и директор Фам Фарма Крушевац Радмило Живковић, као и Веркан Гвозденовић који је био задужен за фотографисање.
 

Горан Ћирић уручује поклоне

Poslednji put ažurirano ( Sunday, 06 March 2011 )
Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 31 - 40 of 149
ANKETA
Koji je sistem glasanja najbolji ?
 
PRETRAGA
KO JE NA SAJTU
by pRe
© 2020 sps-ks.org
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.