SADRŽAJ
НОВИ САЈТ
POČETNA
LINKOVI
UVOD
VESTI
GRADSKI ODBOR
O NAMA
ProgramiStatutSPSa
STARI SAJT
MAPA SAJTA
VIDEO
Administrator
PROČITAJTE I VEST
PRIJAVITE SE

Zaboravili ste lozinku?
Syndicate
Statistika
OS: Linux h
PHP: 5.3.29
MySQL: 5.6.47-log
Vreme: 02:34
Caching: Disabled
GZIP: Disabled
Članovi: 33
Vesti: 187
Veb veze: 10
Spacer Pic
Pfeil НОВИ САЈТ arrow POČETNA

Milutin Mrkonjić u Kruševcu
Autor ljuba   
Tuesday, 08 January 2008
08.01.2008. godine, na drugi Božić,  u Kruševcu u Velikoj sali Doma sindikata, održana je promocija predsedničkog kandidata SPS-a Milutina Mrkonjića, pred velikim brojem članova i simpatizera Socijalističke Partije Srbije.

Na promociji su govorili: Vladimir Tasić-predsednik OO SPS-a Kruševac, Slavica Djukić - Dejanović-podpredsednik SPS-a, Jovan Krkobabić-predsednik stranke penzionera, Žarko Obradović-zamenik predsednika SPS-a, Ivica Dačić-predsednik SPS-a i naravno Milutin Mrkonjić - predsednički kandidat SPS-a.

Na promociji je najavljen veliki preokret na političkoj pozornici Srbije, jer SPS kao jedini i autetični predstavnik levice u Srbiji velikim radom i savezom sa  penzionerima, sindikatima, studentima, radnicima i seljacima mora povratiti svoje mesto kreatora i aktivnog učesnika vlasti u Srbiji. Ovo je samo početak velike demokratske borbe za vraćanje dostojanstva radnim ljudima i gradjanima Srbije, koja tek predstoji.

UZ NAŠEG DRUGA, MILUTINA MRKONJIĆA - DO POBEDE !!! DELA GOVORE!!!


Milutin Mrkonjić u Kruševcu


Jovan Krkobabić - penzioneri su ovaj put uz SPS
kao svog prirodnog saveznika
Poslednji put ažurirano ( Tuesday, 08 January 2008 )
Detaljnije...
 
SREĆAN BOŽIĆ !
Autor ljuba   
Sunday, 06 January 2008
a1


Poštovani posetioci,

Poslednji put ažurirano ( Sunday, 09 March 2008 )
Detaljnije...
 
Velika podrška Milutinu Mrkonjiću
Autor ljuba   
Tuesday, 18 December 2007


Kruševac noću - pripreme za doček nove 2008. godine

I dok su pripreme za doček nove 2008. godine u najvećem jeku, politička scena Srbije se zahuktava.18. decembra 2007. godine u prostorijama SPS-a Kruševac u Obilićevoj 30, otpočelo je sakupljanje podpisa za predsedničkog kandidata Socijalističke partije Srbije, Milutina Mrkonjoća. Interesovanje članstva je bilo izuzeno veliko. Pogledajte delić atmosvere.

Overa podpisa


Slobodan Lazić - predsednikodborničke grupe SPS-a
Detaljnije...
 
SPS - Milutin Mrkonjić za predsednika Srbije
Autor ljuba   
Monday, 17 December 2007
DAČIĆ: MRKONJIĆ ZA PREDSEDNIKA SRBIJE
Ponedeljak, Decembar 17, 2007 15:11 

Opštinski odbor Socijalistička partije Srbije u Kruševcu, otpočeće 18.12.2007. godine u 16.00 časova, u prostorijama stranke u Obilićevoj 30 u Kruševcu, sa prikupljanjem podpisa za svog predsedničkog kandidata Milutina Mrkonjića.


Milutin Mrkonjić za govornicom u Kruševcu

Kako je Ivica Dačić danas u izjavi za Tanjug istakao, Socijalističku partiju Srbije, na predstojećim predsedničkim izborima, predstavljaće Milutin Mrkonjić, potpredsednik SPS-a. Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da će kampanja predsedničkog kandidata te stranke Milutina Mrkonjića biti usmerene tako da pokaže kako je on čovek koji spaja Srbiju i koji i u najtežim trenucima zna da pomogne zemlji.

Dačić je Tanjugu u parlamentu rekao da kampanja kandidata SPS za predsedničke izbore neće biti skupa ali će imati jasnu političku poruku.


Milutin Mrkonjić sa članovima SPS-a

Govoreći o sredstvima koja će iz budžeta biti izdvojena za finansiranje kampanja predsedničkih kandidata, Dačić je naveo da su ta sredstva dovoljna za kampanju gradonačelnika jednog osrednjeg grada.
 *izvor RTS*
Poslednji put ažurirano ( Monday, 17 December 2007 )
Detaljnije...
 
Ambasador Kube posetio Kruševac
Autor ljuba   
Friday, 07 December 2007
AmbasadorKubeuKruševcu
Na poziv OO SPS-a Kruševac, dana 07.12.2007.godine ambasador Kube u Republici Srbiji Njegova ekselencija gospodin Julio César Cancio Ferrer je posetio Kruševac. U okviru programa posete primljen je u prostorijama opštinskog odbora SPS-a Kruševac u Obilićevoj 30, gde je zajedno sa presednikom SPS-a Kruševac Tasić Vladimirom, održao koferenciju za novinare koji su u izuzetnom broju istoj prisustvovali.

Kasnije je obišao Spomenik Miru u Kruševcu, gde je od Prof. Dr. Pavla Bubanje upoznat sa detaljima o samom SPOMENIKU MIRU i uopšte o Medjunarodnoj asocijaciji gradova Vesnika Mira, čiji je i Kruševac član. Tu je Prof.  Dr. Pavle Bubanja izgovorio ideju da se i u Havani, glavnom gradu Kube izgradi spomenik Miru, što je ambasador kao ideju podržao.

Posle toga ambasador je posetio likovnu galeriju slikara Milića od Mačve, jedinstvenu u Srbiji, koja nažalost iz političkih razloga Već više godina nije dostupna mnogobrojnim ekskurzijama koje posećuju Lazarev grad. Programom posete predvidjena je i realizovana poseta Crkvi Lazarici, Narodnom Muzeju i konfekciji Crvena Zvazda, a za sam kraj posete ostavljeno je obraćanje gradjanima Kruševca u Domu Sindikata u Kruševcu

Pogledajte detalje saovih dešavanja.


Predsednik SPS-a Kruševac Vladimir Tasić, Ambasador Kube  
Julio César Cancio Ferrer  i prvi sekretar ambasade Kube


Članovi KUD-a iz Kaonika izveli su prigodni program za
 ambasadora i posetioce u Domu Sindikata


Ambasador Kube  Julio César Cancio Ferrer u Kruševcu

Poslednji put ažurirano ( Friday, 07 December 2007 )
Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 11 12 13 14 15 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 141 - 149 of 149
ANKETA
Koji je sistem glasanja najbolji ?
 
PRETRAGA
KO JE NA SAJTU
by pRe
© 2020 sps-ks.org
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.