SADRŽAJ
НОВИ САЈТ
POČETNA
LINKOVI
UVOD
VESTI
GRADSKI ODBOR
O NAMA
ProgramiStatutSPSa
STARI SAJT
MAPA SAJTA
VIDEO
Administrator
PROČITAJTE I VEST
PRIJAVITE SE

Zaboravili ste lozinku?
Syndicate
Statistika
OS: Linux h
PHP: 5.3.29
MySQL: 5.6.51-log
Vreme: 16:02
Caching: Disabled
GZIP: Disabled
Članovi: 33
Vesti: 187
Veb veze: 10
Spacer Pic
Pfeil НОВИ САЈТ arrow POČETNA

ART Klub SPS-a na Sajmu knjiga
Autor ljuba   
Sunday, 16 October 2011
НА САЈМУ КЊИГА И ИЗДАВАШТВА РАСИНСКОГ ОКРУГА 2011 који је ове године обновљен после вишегодишње паузе, учествовао је и АРТ КЛУБ СПА-а Крушевац са својим издањима. Tако je АРТ КЛУБ СПС-а Крушевац дао свој пун допринос овој манифестацији, од почетне иницијативе председника СПС Крушевац Владимира Тасића да се сајам организује, па до до самог учешћа на сајму. На сајму је учествовало 20 издавача са преко 300 издања од којих су најбољи награђени. Награду за КЊИГУ ГОДИНЕ добио је Милован Матић за књигу ХРОНОЛОГИЈА КОПАОНИКА И БРУСА, а награду за ИЗДАВАЧА ГОДИНЕ добио је Историјски архив Крушевац. Погледајте неке од детаља са отварања сајма књига и учешћа социјалиста Крушевца на њему.


Штанд АРТ Клуба СПС-а на САЈМУ КЊИГА 2011

Poslednji put ažurirano ( Sunday, 16 October 2011 )
Detaljnije...
 
ZA DAN OSLOBODJENJA
Autor ljuba   
Thursday, 13 October 2011

ЖИВОТ И КУЛТУРА КОРАЧАЈУ РУКУ ПОД РУКУ!!!

Detaljnije...
 
Akademija foruma žena SPS-a Kruševac
Autor ljuba   
Friday, 02 September 2011
02.09.2011. године у Белој сали КЦК у Крушевцу, одржана је свечана академија коју је организовао ФОРУМ ЖЕНА СПС-а Крушевац поводом две године од оснивања и почетка рада. На академији коју је водила Јелена Ђорђевић, присутнима се обратила Десанка Шљивић - председник форума жена и у краћим цртама резимирала веома богати рад у двогодишњем периоду...

У програму су наступили: Мића Живановић, Игор Бећирић и Ксенија Алексић, музичари Момчило и Далибор Накић, Јелена Јевтић, Миљана Савић и Валентина Бургић, ученице средње музичке школе „Стеван Христић“ из Крушевца, које су извеле танго „Мирис жене“, Тамара Ђурђевић, Ученици ОШ „Јован Поповић“ Крушевац, Јелена Трифуновић и најмлађи чланови балетског студија КЦК.


За други рођендан пресечена је и послужена торта
Poslednji put ažurirano ( Wednesday, 07 September 2011 )
Detaljnije...
 
ZVEZDANA POEZIJA U Zdravinju
Autor ljuba   
Saturday, 27 August 2011
„ЗВЕЗДАНА ПОЕЗИЈА“ У ПОРТИ ЦРКВЕ СВЕТЕ НЕДЕЉЕ  У ВЛАШКОМ ПОЉУ

У оквиру већ традиционалне манифестације *ЗВЕЗДАНО ЗДРАВИЊЕ 2011*, 16. августа 2011. године у организацији Културног центра Крушевац у сарадњи са Арт клубом СПС-а, у порти цркве Свете Недеље у Влашком Пољу, одржано је Поетско музичко вече „Звездана поезија“. У веома посећеном програму наступили су крушевачки песници и културни посленици: Др Павле Бубања (говорио „Његошев тестамент“), Љубодраг Обрадовић, Живомир Миленковић, Ксенија Алексић, Небојша Лапчевић, Мића Живановић, Вељко Стамболија, Томислав Симић (који је казивао инсерт „Сеча кнезова“ из монодраме „Прота Матеја Ненадовић“), Јелена Трифуновић (изворна народна музика), Градимир Карајовић (усна хармоника) и Момчило Накић (гитара)! Цео програм је осмислила и водила Јелена Ђорђевић, организатор КЦК, уз техничку помоћ Бранка Симића и Веркана Гвозденовића.


Посебно запажена је била беседа Др Павла Бубање „Његошев тестамент“.

Poslednji put ažurirano ( Saturday, 27 August 2011 )
Detaljnije...
 
RASINSKO VEČE - Jablanica
Autor ljuba   
Sunday, 07 August 2011

„РАСИНСКО ВЕЧЕ“ У ЈАБЛАНИЦИ

У организацији Културног центра Крушевац и АРТ Клуба СПС-а, 05.08.2011. године у Јабланици је одржана културна манифестација „Расинско вече“. У препуном дому у Јабланици своје стихове су казивали Љубодраг Обрадовић, Живомир Миленковић, Ксенија Алексић, Небојша Лапчевић и Мића Живановић. Јелена Ђорђевић је рецитовала песме Љубодрага Обрадовића, Градимир Карајовић је свирао народна кола на усној хармоници, а Јелена Трифуновић је певала изворне народне песме. Програм су осмислила Јелена Ђорђевић, организатор КЦК, а исти је водила Ружица Петронијевић .


Ружица Петронијевић - водитељ програма
Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 10 of 149
ANKETA
Koji je sistem glasanja najbolji ?
 
PRETRAGA
KO JE NA SAJTU
by pRe
© 2023 sps-ks.org
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.