Pfeil НОВИ САЈТ arrow VESTI arrow Saopštenja arrow Konferencija za novinare - SPS Kruševac

Konferencija za novinare - SPS Kruševac PDF Štampaj E-pošta
Autor ljuba   
Monday, 09 February 2009
У просторијама СПС-а Крушевац, у Обилићевој 30 у Крушевцу, 09.02.2009. године у 11.00 часова, одржана је конференција за медије, на којој су председник општинског одбора СПС-а Крушевац - Владимир Тасић и председник окружног одбора СПС-а за Расински округ - Радојица Милосављевић,  говорили о посети Бранка Ружића и Милутина Мркоњића Крушевцу .

Конференцији су присуствовали и њихови сарадници: Синиша Максимовић - заменик председника скупштине града Крушевца, Слободан Лазић - директор ЈКП *ВОДОВОД* Крушевац, Горан Ћирић - секретар Скупштине града Крушевца, Зорица Јовановић - помоћник градоначелника Крушевца, Љубиша Крстић - Руководилац Буџета Града Крушевца, Љубодраг Обрадовић - директор Културног центра Крушевац и Милојевић Здравко, као и многобројни представници локалних и републичких медија.


Слободан Лазић, Владимир Тасић и Радојица Милосављевић

На конференцији је председник општинског одбора СПС-а Крушевац, Владимир Тасић истакао да је приликом посете Министра за капиталне инвестиције Милутина Мркоњића договорено учешће овог министарства  и финунсирању капиталних радова у Крушевцу и околини у износу од преко 500.000.000,00 динара за уредјење и асфалтирање улице Цара Лазара, реконструкцију заобилазнице око Крушевца (надвожњак у Јасици) као и реконструкцију пута на изласку из Крушевца према Блацу и Приштини. Радојица Милосвљевић је додао да се очекује и улагање у 10 приоритетних локалних категорисаних путних праваца  и то у износу од око 3.000.000,00 динара по јединици.


Горан Ћирић, Зорица Јовановић и Крстић Љубиша


Синиша Максимовић и Здравко Милојевић-Кепа


Љубодраг Обрадовић


Представници медија


Обретење Лазарево - Рад Милића од Мачве

На конференцији су присутни новинари упузнати и са чињеницом да су у холу Дома синдиката у току викенда изведени радови на адаптацији бифеа у холу Дома синдиката у Крушевцу и да је тако битно угрожен амбијент у коме се налази чувена зидна слика Милића од Мачве - Обретење Лазарево. Захтев је СПС-а да се поменути амбијент врати у пређашње стање.


Нарушен амбијент хола Дома синдиката
 
< Prethodno   Sledeće >
PRETRAGA
by pRe
© 2020 sps-ks.org
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.