Pfeil НОВИ САЈТ arrow VESTI arrow Saopštenja arrow Najavljen početak rekonstrukcije ul. Cara Lazara

Najavljen početak rekonstrukcije ul. Cara Lazara PDF Štampaj E-pošta
Autor ljuba   
Tuesday, 16 June 2009
16.06.2009. godine u Obilićevoj 30 u Kruševcu, održana je konferencija za štampu Opštinskog odbora SPS-a Kruševac. Na konferenciji su uzeli učešće Vladimir Tasić - predsednik OO SPS Kruševac, Radojica Milosavljević - predsednik okružnog odbora SPS-a za Rasinski okrug i član gradskog veća, Siniša Maksimović - zamenik predsednika skupštine grada Kruševca, Ivan Aksentijević - predsednik odborničke grupe SPS-a, Miroslav Smiljković - pomoćnik gradonačelnika za stambeno-komunalne i inspekske poslove, Ljubodrag Obradović - V.D. direktor Kulturnog centra Kruševac, Ljubiša Krstić - rukovodilac budžeta Grada Kruševca i drugi .

Vladimir Tasić, predsednik OO SPS Kruševac je prisutne novinare informisao o početku radova na rekonstrukciji ulice Cara Lazara čija je vrednost radova oko 200.000.000,00 dinara i za  koju su sredstva obezbedjena iz Republičkog i Gradskog budžeta. Pomenuti radovi treba da otpočnu ove nedelje a završili bi se za 2 meseca, ako vremenske prilike za izvodjenje radova budu adekvatne.

Pomenuti radovi su rezultat angažovanja SPS-a Kruševac, da se ti preko potrebni radovi, koji su već desetak godina u planovima za realizaciju, konačno i ostvare. Takodje, to je i znak da SPS svoja obećanja i ostvaruje, a realizacija tih radova je najavljenja prilikom posete Ministra za kapitalne investicije Milutina Mrkonjića SPS-u Kruševac u februaru ove godine. Na  konferenciji za novinare su govorili i Radojica Milosavljević, Siniša Maksimović i Ljubiša Krstić


Sa konferencije


Vladimir Tasić i Siniša Maksimović


Mediji


Krca


Ljuba, Maša, Vlada, Siniša


Siniša, ivan, Smiljko, Ljubiša


Ljuba, Maša i Vlada


Mediji
Poslednji put ažurirano ( Monday, 22 June 2009 )
 
< Prethodno   Sledeće >
PRETRAGA
by pRe
© 2020 sps-ks.org
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.