foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Претрага

Најновије вести

 Izvor Politika: https://www.politika.rs/sr/clanak/554790/Srbija-nade)Ово није политички митинг, ово је васпитана Србија, #СрбијаНаде, која је вечерас рекла да мисли на трагедију коју смо сви преживели и жели да нам се то више никада не понови, већ да братски кренемо напред.  Када сам пре 30 година почео да се бавим политиком, нисам могао ни да претпоставим да ћу говорити на скупу против насиља, и то Срба према Србима. Није прошло ни 40 дана од ових трагичних догађаја, минут ћутања је мало да сва трагедија и туга стане, зато је важно да показемо поштовање према жртавама и да поручимо да се више никада не понови насиље.


Почетак говора Александра Вучића


Цео Митинг

Ovo nije politički miting, ovo je vaspitana Srbija, #SrbijaNade koja je večeras rekla da misli na tragediju koju smo svi preživeli i želi da nam se to više nikada ne ponovi, već da bratski krenemo napred. 🇷🇸 Kada sam pre 30 godina počeo da se bavim politikom, nisam mogao ni da pretpostavim da ću govoriti na skupu protiv nasilja, i to Srba prema Srbima. Nije prošlo ni 40 dana od ovih tragičnih događaja, minut ćutanja je malo da sva tragedija i tuga stane, zato je važno da pokazemo poštovanje prema žrtavama i da poručimo da se više nikada ne ponovi nasilje. https://www.instagram.com/p/Cst5GhJsZRf/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==


Чланови Социјалистичке патије Србије су подржали Владу Србије, председника Александра Вучића и свог лидера Ивицу Дачића. На митингу били и чланови СПС из Крушевца директним учешћем и одласком са својим кoлeгама из предузећа, установа и месних заједницама. Сви су једнодушни да се боримо за даљи развој Србије у миру, слози. Настављамо са даљим напретком нашег града Крушевца.

Живела Србија !