foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

ЗАОКРУЖИ БРОЈ 2.

ДОБРОДОШЛИ У СПС

Untitled-26.jpg

Спот СПС-ЈС Крушевац 2020

Претрага

Најновије вести


ГО СПС: У потпуности задовољни резултатима избора

Крушевачки социјалисити задовољни су резултатима како парламентарних тако и председничких избора. Сматрају да су политички услови у предизборној кампањи били равноправни, те да ће Социјалистичка партија Србије, заједно са Српском напредном странком, наставити да ради на даљем развоју Крушевца


–У потпуности сам задовољан– кометар је вд председника Градског одбора Социјалистичке партије Србије Синише Максимовића, поводом изборних резултата на парламентарним и председничким изборима, одржаним у недељу (3. април).

Он истиче да је СПС показао да има стабилно бирачко тело, да су њихови гласачи изашли на биралишта и подржали СПС на парламентарним изборима, односно, Александра Вучића на председничким.
Максимовић коментарише и равноправност предизборне кампање:

– Став Социјалистичке партије Србије је да су, што се тиче предизборне кампање, политички услови били апсолутно равноправни. Немамо никаквих примедби, свака странка која је учествовала на изборима је имала могућности да се представи бирачима.

Према актуелним прелиминарним резултатима Републичке изборне комисије на основу обраде преко 97 одсто бирачких места и бирачког тела, Социјалистичка партија Србије је, заједно са својим коалиционим партнерима, остварила резултат од 11,47 процената на парламентарним изборима, односно 32 мандата. Док је на председничким изборима Александар Вучић, кандидат којег је подржао СПС остварио резултат од 58,58 процената на основу прелиминарних резултата РИК, узорак такође преко 97 одсто.

– Ми смо у стабилној коалиција са Српском напредном странком, то је дугорочно опредељење Социјалистичке партије Србије и сматрамо да СНС и СПС гарантују грађанима Крушевца и Србије политичку и економску стабилност. Радићемо и даље на развоју Крушевца и Србије, још више него до сада – закључује Максимовић.

Izvor GRAD