^На врх

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


СПС

Одговорно за будућност

СПС

Одговорно за будућност

Гласајте СПС!

Get Adobe Flash player

ДОБРОДОШЛИ У СПС

Untitled-13.jpg

Спот СПС-ЈС Крушевац 2020

Претрага

Најновије вести

 

У Крушевцу је данас (04.10.2014.) отворен 7. Пољопривредни сајам, на коме су осим бројних учесника и посетилаца, присуствовали представници руководства града, Расинског управног округа, народни посланици и гости из Министарства пољопривреде и заштите животне средине. Сајам организују Служба за пољопривреду Градске управе, буџетски Фонд за подстицање развоја пољопривреде Града Крушевца и Пољопривредна стручна и саветодавна служба Крушевац, под покровитељством Града. Учешће је узело више од 70 излагача. У име Града Крушевца добродошлицу и успешну презентацију учесницима пожелела је заменик градоначелника Јасмина Палуровић.

Сајам је свечано отворио државни секретар Министарства пољопривреде и заштите животне средине Зоран Рајић. Он је том приликом најавио мере и подстицаје које ће применити држава у овој области, како би се унапредио рад и стандард пољопривредних произвођача. Пољопривредни сајам „Крушевац 2014“ по активностима, пословности и излагачкој понуди има карактер најзначајнијег агробизниз догађаја Расинског округа. У оквиру Сајма организује се Регионална сточарска изложба уписана у међународни календар сточарских изложби, као и изложба пољопривредних производа. У области говедарства изложено је око 90 грла, а у области овчарства и козарства око 150 грла. Најбоље представљено село и најлепше украшен славски колач, као и најбоља грла у сточарству се новчано награђују.

У уметничком програму учестовали су: певачка група „Смиље“, чланови КУД из Коњуха, Здравиња и Ломнице. Након отварања 7. Пољопривредног сајма, државни секретар Зоран Рајић са сарадницима, заменик градоначелника Јасмина Палуровић, народни посланици Драгана Баришић и Синиша Максимовић и помоћник градоначелника за пољопривреду Марко Милојевић, посетили су Институт за крмно биље, где су вођени разговори о начинима решавања актуелних проблема ове научне институције.

Фото на линку: https://www.facebook.com/socijalisti.ks/media_set?set=a.393593417455853.1073742145.100004155934072&type=1