У наставку кампање за предстојеће локалне и парламентарне изборе кандидати за посланике и одборнике коалиције "ИВИЦА ДАЧИЋ - Социјалистичка партија Србије (СПС) - Јединствена Србија (ЈС) - Драган Марковић Палма" обишли су 16. 6.2020. godine месну заједницу Трмчаре и тамошње мештане. На самом почетку скупа минутом ћутања одата је пошта недавно преминулом председнику ГО СПС Крушевац Владимиру Тасићу.

Окупљеним мештанима, поред Владимира Павловића, "домаћина" овог скупа и кандидата за одборника наше листе, обратили су се и кандидати за одборнике Ненад Блажић, Владимир Станић, Никола Драшковић, као и кандидат за одборника и народног посланика Милутин Тасић. Поменути говорници говорили су о програму, циљевима и кадровима којима наша коалиција располаже, наглашавајући значај наше коалиције са Јединственом Србијом на "политичкој мапи" Србије, али и саме Социјалистичке партије Србије, која пуних 30 година ушпешно и безрезервно пропагира и заступа политику социјалне правде и једнакости.  Посебан акценат говорници су ставили на презентовање  досадашњег  несебичног, неизмерног и надљудског труда, пожртвовања и рада лидера наше партије Ивице Дачића. У разговору са окупљеним мештанима, поред алоцирања њихових потреба и проблена, дошло се и до закључка да наша коалиција ужива велику подршку и симпатије у овој месној заједници и да се на основу тога очекују добри резултати на предстојећим локалним и парламентарним изборима. Поред наведених симпатија и подршке, окупљени мештани су изразили и велико задовољство, али и понос сто се на нашој листи налази кандидат за одборника управо са територије њихове месне заједнице.

На самоm крају скупа упућен је позив свим члановима, симпатизерима и присталицама да у среду, 17.06.2020. године од 19:00 часова дођу на Трг Косовских јунака и подрже победничку конвенцију коалиције "ИВИЦА ДАЧИЋ - Социјалистичка партија Србије (СПС) - Јединствена Србија (ЈС) - Драган Марковић Палма".