Вечерње сате, првог дана ове недеље (15. 6.2020.) кандидати за посланике и одборнике коалиције "ИВИЦА ДАЧИЋ - Социјалистичка партија Србије (СПС) - Јединствена Србија (ЈС) - Драган Марковић Палма" искористили су за посету и дружење са суграђанима месне заједнице Цар Лазар. Трибину су, испред наше коалиције,  организовали и приредили председник МО Цар Лазар Градимир Карајовић са кандидатима за посланике и одборнике Милутином Тасићем, Ненадом Блажићем и Драганом Лазићем.

Треба нагласити да је на почетку трибине минутом ћутања одата пошта недавно преминулом предеседнику ГО СПС Крушевац Владимиру Тасићу.

Након тога се, у срдачној атмосвери у просторијама месне заједнице разговарало са окупљеним суграђанима о предстојећим локалним и парламентарним изборима, ставјајући акценат на програм, циљеве и кадровски потенцијал којим наша коалиција располаже.

На основу свега виђеног и изреченог на трибини, дошло се до закључка да наша коалиција у овом делу града узива доста симпатија и да се висок резултат на предстојећим изборима не доводи у питање. Томе у прилог говори и чињеница да је управо ова месна заједница изнедрила чак тројицу кандидата за одборнике, од чега су двојица уједно и кандидати за народне посланике на предстојећим изборима. Реч је о Милутину Тасићу - члану Главног одбора СПС-а, члану Извршног одбора ГО СПС Крушевац и кандидату за посланика и одборника на предстојећим изборима, Блажић Ненаду - подпреседнику ГО СПС Крушевац и кандидату за одборника и Драгану Лазићу - председнику ГО Јединствене Србије и кандидату за посланика и одборника.

На самом крају трибине, упућен је позив свим чламовима, симпатизерима и присталицама да у среду, 17.06.2020. године од 19 часова дођу на Трг Косовских јунака и подрже победничку конвенцију коалиције "ИВИЦА ДАЧИЋ - Социјалистичка партија Србије (СПС) - Јединствена Србија (ЈС) - Драган Марковић Палма".