^На врх

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


СПС

Одговорно за будућност

СПС

Одговорно за будућност

Гласајте СПС!

Get Adobe Flash player

ДОБРОДОШЛИ У СПС

Untitled-6.jpg

Спот СПС-ЈС Крушевац 2020

Претрага

Најновије вести


У препуној сали Српског народног позоришта у Новом Саду данас је одржан први у низу скупова којима ће Социјалистичка партија Србије обележити тридесет година рада, а мото је –  „30 година – ми стојимо постојано“.

Окупљеним социјалистима, а било их је близу две хиљаде, и у холовима и испред Српског народног позоришта, најпре се обратио домаћин, председник ПО СПС у Војводини Душан Бајатовић. Подсетивши на све године рада и одговорности за Србију и њен свеукупни развој он је истакао да никада није потребнија партија као што је Социјалистичка партија Србије, и да је најтачнија парола која описује њену суштину управо она „сви смо ми помало социјалисти“. „Два су основна задатка социјалиста – први задатак је што већи број гласова, а други да имамо нову организацију, генерацијску обнову, да дигнемо главу и да нас буде све више. Ми смо за интернационализам и солидарност“, рекао је председник ПО СПС Душан Бајатовић.
 
 „ Бити левичар не сме да значи да издајете свој народ, зато ниједан социјалиста никада није издао свој народ. Србија нам је најважнија и најпреча“, рекао је окупљеним социјалистима председник Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић.
 
„Социјалисти зато данас говоре о патриотизму и то нико не може да  нам забрани и мора да се зна – Србија неће урадити све да би ушла у Европску унију, неће радити на своју штету! СПС је са СНС-ом да фронт за Србију буде јачи, али ми социјалисти морамо да се боримо за наш идентитет, за наш изборни резултат и ову црвену боју испред које стојимо“, рекао је председник Дачић. 
 
Председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма говорио је о 12 година коалиције СПС-а и ЈС-а, о плановима за будућност, јер ова коалиција има иза себе добра дела, има план за будућност и има људе који то могу да спроведу.
Обраћајући се присутнима председник Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић, председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма и председник Покрајинског одбора СПС у Војводини Душан Бајатовић послали су следећу поруку:
 
„За идентитет СПС-а, за добар изборни резултат, за нову организацију партије и генерацијску смену, за црвену боју која је одувек знак левичара и радника“