^На врх

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


СПС

Одговорно за будућност

СПС

Одговорно за будућност

Гласајте СПС!

Get Adobe Flash player

ДОБРОДОШЛИ У СПС

Untitled-26.jpg

Претрага

Најновије вести


На проширеној седници Градског одбора СПС Крушевац, одржаној 22.02.2019. године у Обилићевој 30 у Крушевцу, на којој су присутвовали и председници Месних одбора СПС са територије града Крушевца, разматрана је актуелна политичка ситуација у Социјалистичкој партији Србије и граду Крушевцу.

Социјалисти Крушевца, дају пуну подршку председнику Социјалистичке партије Србије Ивици Дачићу, на њговим напорним активностима и раду као Министра иностраних послова Републике Србије, где се несебично бори у земљи и свету за одбрану интереса Републике Србије на очувању суверенитета и територијалног интегритета Србије и свим предлозима које чини у својству председника СПС и Министра, на коначном решавању питања везаних за судбину Аутономне покрајине Косово и Метохија.

Њгово доследно принципијелно залагање на успоствљању пријатељских односа са свим земљама света и бекомпромисном ширењу истине о политци коју води највише руководство Републике Србије свакодневно подижу углед наше државе тако да је Србија све значајнији чинилац у међународним односима.

Личном иницијативом председника Дачића, формирају се и нови институти међунардног права који су везани за одрицање бројних држава од својих првобитних ставова којим су признали лажну државу Косово. Повлачењем акта о признању лажне државе Косово од 13.-дражава, уследило је након уверавања Министра Ивице Дачића, да је такав акт уследио као тешка повреда међународног права, па су ове државе сопствени акт о признању лажне државе повукле, признајући и поред огромног пристиска неких великих сила сопствену првобитну заблуду.

Желимо председнику Дачићу доследност у изношењу својих политичких ставова на досадашњи начин, јер то доприноси повећањи угледа Републике Србије и Социјлаистичке партије Србије међу нашим грађанима.