foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Претрага

Најновије вестиМинистар државне управе и локалне самоуправе и члан Извршног одбора Главног одбора Социјалистичке партије Србије Бранко Ружић обишао је 11.06.2018. године Крушевац и у просторијама Градског одбора СПС-а одржао радни састанак са представницима Градског и општинских одбора СПС-а. Са њим у посети је био и министар у Влади Србије Горан Триван.

Састанак је у склопу редовних обилазака чланова руковдства Социјалистичке партије Србије, а министар Ружић се информисао о ономе што се дешава на терену и функционисању локалних самоуправа где СПС има значајну улогу.

Теме састанка биле су и из ресора којима руководе чланови руководства СПС-а, активностима министартсва рударства и енергетике, заштите животне средине и државне управе и локлне самоуправе. Једно од најважнијих питања којима се Влада Србије бави је популациона политика, истакао је министар Ружић и навео да је афирмисање повећања натлитета питање на коме се увелико ради. Домаћини овог скупа били су Синиша Максимовић - председник Окружног одбора за Расински округ и Владимир Тасић - председник Градског одбора  СПС Крушевац.