^На врх

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


СПС

Одговорно за будућност

СПС

Одговорно за будућност

Гласајте СПС!

Get Adobe Flash player

ДОБРОДОШЛИ У СПС

Untitled-44.jpg

Спот СПС-ЈС Крушевац 2020

Претрага

Најновије вести

У Крушевачком насељу „Раде Јашаревић“, у коме живе углавном припадници Ромске националне мањине формиран је и регистрован Фудбалски клуб „Младост“(Тернипе).

У циљу помоћи ново форрмираном фудбалском клубу Градски одбор СПС Крушевац је обезбедио комплет дресова за све играче првог тима клуба. На свечаности одржаној у Градском одбору СПС Крушевац 30.10.2017.године, Бранислав Карајовић, одборник СПС У Скупштинио града Крушевца, председник комисије за спорт ГО СПС Крушевац и некадашњи председник ФК „Напредак“ Крушевац, уручио је комплет дрессова Мирославу Мутатовићу, председнику Фудбалског клуба Младост Крушевац. Свечаности је присуствовао и Владимир Тасић, председник ГО СПС Крушевац.

Примајући дресове Мирослав Мутатовић се захвалио на примљеном дару, наводећи да је ово прва велика донација Ромском фудбалском клубу и велики подстрек да се окупи што више деце Ромске националне мањине, ради активног укључивања у бављење фудбалским спортом. Овом приликом је истакнуто да је СПС Крушевац, увек био уз припаднике Ромске националчне мањине и да је помоћ СПС увек била неоопходно потребна и правовремена.

Сарадња ГО СПС Крушевац и ФК Младост наставиће се и у будућности.
 

Бранислав Карајовић уручује дресове Мирославу Мутатовићу


Председник ГО СПС Владимир Тасић и председник ФК Младост Мирослав Мутатовић


Мирослав Мутатовић са комплетом дресова


Тренутак уручивања дресова Мирослав Мутатовић и Бранислав Карајовић