^На врх

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


СПС

Одговорно за будућност

СПС

Одговорно за будућност

Гласајте СПС!

Get Adobe Flash player

ДОБРОДОШЛИ У СПС

30.jpg

Претрага

У АЛЕКСИНЦУ ОДРЖАНА СВЕЧАНА СЕДНИЦА ГЛАВНОГ ОДБОРА СПС ПОВОДОМ 27 ГОДИНА ОД ОСНИВАЊА ПАРТИЈЕ


Председник Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић 17.јула 2017. године у Алексинцу, на обележавању 27 година постојања и рада СПС нагласио је да је њен главни циљ ефикасна партијска организација која може да одговори свим политичким и другим изазовима са којима се суочавају партије у 21. веку. „У том смислу се припремамо за нове политичке изазове и циљ нам је да сви наши људи који се налазе на различитим нивоима власти предано раде свој посао и да му буду посвећени и да наравно заједно са Српском напредном странком пробамо да ударимо темеље за једну нову Србију која ће гарантовати бољи живот за све грађане Србије“ рекао је Дачић.

Председник СПС говори на свечаној седници ГО СПС 17.07.2017. године у Алексинцу

Дачић је новинарима пред свечану седницу Главног одбора СПС у Алексинцу рекао да је СПС партија дугог трајања, заснована на концепту модерне социјал-демократије која се данас залаже за друштво које ће бити засновано на принципима слободе, једнакости, солидарности, равноправности, демократије и правде. Како је рекао за СПС нема одмора, а прва следећа политичка активност је, како је рекао, градски избори у Београду. „Али, независно од тих избора, сви наши министри у влади ће бити посвећени свом послу сваког дана“ навео је лидер социјалиста. Он је додао да се сви заједно труде да кораци којима Србија иде буду „велики кораци“ како би се надокнадило све оно што је Србија у протеклим деценијама пропустила. Улога СПС у новој влади је значајнија и ја се захваљујејм Александру Вучићу на тој позицији јер ми нисмо трговали својом позицијом и значајем и нисмо подржали Вучића да бисмо тиме нешто политички ућарили“ подвукао је Дачић. „Од нас зависи какав ћемо успех имати и да ли ћемо успети да оправдамо поверење“ упозорио је Дачић. Како је оценио преко председничких избора унапређено је међусобно поверење заједништво и сарадња са СНС и председником Србије Александром Вучицем што нам, наводи, отвара „дугорочно мишљење о дугорочној сарадњи и у наредном периоду и како су они сами рекли и нама је циљ јачање стратешког партнерства са СНС и Александром Вучићем“.​ На свечаној седници је комплетирано и руководство СПС, те су за нове потпредседнике Партије изабрани Новица Тончев и Душан Бајатовић и потпредседник ИО СПС Слободан Милошевић. На свечаној седници Главног одбора присуствовали су Владимир Тасић - председниk Градског одбора СПС Крушевац, Синиша Максимовић - председник Окружног одбора СПС за Расински округ, Јелена Ђорђевић - члан председништва Форума жена СПС и Бојана Ђорђевић - члан Главног одбора .ГРАДСКИ ОДБОР СПС КРУШЕВАЦ 18.ЈУЛА 2017. ГОДИНЕ ОБЕЛЕЖИО ДАН СПС 17.ЈУЛ И 27. ГОДИНА ОД ОСНИВАЊА СПС

На свечаној седници Градског одбора СПС Крушевац,одржаној 18. јула 2017. године традиционално је обележена годишњица оснивања СПС. Свечаности су присутвовали бројни чланови и симпатизери СПС. Председник Градског одбора СПС Крушевац - Владимир Тасић, обратио се пригодним речима присутнима,честитајући им празник са жељом да се у наредном периоду ,већим политичким ангажовањем изборе за боље резултате од досадашњих.Посебно је овом приликом истакнуто да је велико задовољство што, у чланству СПС има све више младих људи који се нису ни родили када је основана СПС пре 27 година.Млади су снага ,која обезбеђује блиставу политзичку будућност Социјалистичкој партији Србије. На свечаности су присуствовали и традиционални коалициони патрнери из Градског одбора Јединствене Србије Драган Лазић,председник и Братислав Илчић,потпредседник ГО ЈС Крушевац.


Владимир Тасић се обратио се пригодним речима присутним члановима СПС-а


Чланице Форума жена СПС на свечаности


Млади социјалисти сачекују госте


Присутни на свечаности