^На врх

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


СПС

Одговорно за будућност

СПС

Одговорно за будућност

Гласајте СПС!

Get Adobe Flash player

ДОБРОДОШЛИ У СПС

7.jpg

Претрага

Најновије вести

 
Арт ансамбл „МАЈКА ЈЕВРОСИМА“ ГО СПС КРУШЕВАЦ је на изборној Скупштини жена Социјалистичке
партије Србијеотпевао две песме: Ово је Србија и Рачунајте на нас. Чујте их!
 
 
Дана 25. јуна 2017. године у Новом Саду одржана је 3. Изборна Скупштина жена Социјалистичке партије Србије. Форум жена Градског одбора СПС Крушевац на Изборној скупштини, представљале су делегати Споменка Обрадовић, Бојана Ђорђевић, Мирјана Базић и Ружица Станковић, које су изабране на предлог организације Форума жена ГО СПС Крушевац. Такође делегат на Скупштини била је и Јелена Ђорђевић у својству координатора ФОЖ СПС Расинског округа.

Трећом изборном Скупштином председавала је председница ФОЖ СПС проф. др Славица Ђукић Дејановић, а присуствовало је и највише руководство Социјалистичке партије Србије на челу са Председником СПС Ивицом Дачићем. Изборна конференција је завршила рад тако што је изабрано ново руководство ФОЖ СПС. Славица Ђукић Дејановић је поново изабрана за председницу, а Снежана Пауновић за секретара ФОЖ-а.  Такође изабране су Маја Вермезовић, Драгаш Мирјана, Игњатовић Марија, Лукић Шаркановић Мирка и Весна Шаловић за порпредседнице Форума жена, као и Председништво Форума жена СПС од 21 чланице.

Јелена Ђорђевић, координатор ФОЖ за Расински округ изабрана је за чланицу председништва ФОЖ СПС, на који начин је одато велико признање организацији ФОЖ-а ГО СПС Крушевац.

Јелена Ђорђевић, члан Председништва ФОЖ СПС
      
Посебни гости Треће изборне Скупштине ФОЖ-а  биле су чланице Арт ансамбла „Мајка Јевросима“ ГО СПС Крушевац које су својим наступом одушевиле присутне делегате и госте Изборне Скупштине ФОЖ.