^На врх

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


СПС

Одговорно за будућност

СПС

Одговорно за будућност

Гласајте СПС!

Get Adobe Flash player

ДОБРОДОШЛИ У СПС

Untitled-29.jpg

Спот СПС-ЈС Крушевац 2020

Претрага

Најновије вести

На великом предизборном скупу одржаном 04.03.2017. године у Хали спортова у Крушевцу грађанима се обратио кандидат за председника Србије Александар Вучић  и изложио им свој предизборни програм. Том приликом поручио је грађанима да гласањем 2. априла  одлучују да ли ће живети у Србији бољој, лепшој, богатијој и са више радних места или ће се вратити деценијама уназад у ојађену, понижену и уцењену Србију. Вучић  је подсетио да је  осми пут  у Крушевцу и да сваким својим доласког обезбеђује нова радна места за грађане Расинског округа, додајући да као премијер оставља раст бруто дохотка већи од три и по одсто, по први пут смањење јавног дуга, а пензионерима  и запосленима поручио да очекују повећање пензија и личних доходака.

Члан председништва СНС-а Братсилав Гашић поручио је да избором за председника Србије Алексанадра Вучића настављамо путем просперитета и напретка за богатију Србију, а да ће тиме бити обезбеђена и боља  будућност за нашу децу. Присутнима су се обратили и председник општине Топола Драган Јовановић,  докторант Економског факултета у Нишу Ђурђијана Илић, председница Друштва обoлeлих од дијабетеса Латинка Милојевић и председник Покрета Снага Србије  Богољуб Карић.

Предизборном скупу у Крушевцу, поред чланова СНС-а, присуствовао је и велики број чланова СПС-а и других коалиционих партнера и симпатизера из редова грађана.

Александар Вучић - премијер и кандидат за председника Србије


Митингу је присуствовао и Владимир Тасић - председник ГО СПС-а Крушевац