^На врх

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


СПС

Одговорно за будућност

СПС

Одговорно за будућност

Гласајте СПС!

Get Adobe Flash player

ДОБРОДОШЛИ У СПС

20.jpg

Претрага

Најновије вести

 

У Дому СПС-а у Крушевцу у Обилићевој 30, од раних јутарњих часова 03.03.2017. године прикупљани су подписи за кандидатуру Александра Вучића за председика Србије. Била је велика гужва, али су чланови СПС-а из Крушевца и околине  стрпљиво чекали да дају подршку садашњем премијеру, а будућем председнику  Србије Александру Вучићу.

Прикупљање подписа у Дому СПС-а у Крушевцу


Александар Вучић - кандидат за председника Србије

Представници Српске напредне странке и коалиционих партнера предали су  данас 04.03.2017. године Републичкој изборној комисији кандидатуру лидера СНС-а и премијера Александра Вучића за председника Србије, потребну документацују и 59.000 потписа подршке.

Председник Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић је рекао, да чињеница да је прикупљен тако велики број потписа подршке, говори о томе да су људи препознали да је владајућа коалиција изабрала правог кандидата. "Овде нема партијских разлика. Само СПС је прикупио 12.000 потписа, што је показало да је наш предлог широко и масовно прихваћен. Вучић треба да победи да би Србија сачувала политичку стабилност и континуитет. Да наставимо путем којим корачамо, да стварамо јаку земљу, да грађани живе онако како живе грађани у модерној Европи", рекао је Дачић. Он је додао да од опозиције није чуо програмске идеје и ставове о најважнијим темама, већ само критике на рачун Александра Вучића. Дачић је додао да не сумња да ће Вучић победити. "Па зар мислите да бих ја са оволико година политичког искуства подржао некога ко неће победитити", рекао је он.

Потпредседник СНС Милош Вучевић рекао је да је та странка кандидовала најбољег из својих редова и да је Вучић гарант политичке стабилности у Србији. "Сви заједно, уз помоћ грађана нећемо дозволити македонски, румунски или украјински сценарио. Изборна трка ће бити неизвесна. Неће бити лако, али сам сигуран да ће се грађани одлучити за наставак развоја Србије", рекао је Вучевић новинарима у РИК-у.