foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Претрага

Најновије вести

 

PROMOCIJA SPS-a U KRUŠEVCU
Na prezentaciji SPS-a održanoj 11.01.2007. godine pred članovima i simpatizerima SPS-a u prostorijama Mesne zajednice Pane Djukić Limar u Kruševcu, ulica Cara Lazara 86, prisutnim gradjanima obratili su se poslanički kandidati SPS-a za predstojeće izbore za Skupštinu Republike Srbije Dragan Jovanović i Miroslava Ceković.
 

Dragan Jovanović i Miroslava Ceković, kandidati za poslanike SPS-a iz Kruševaca


Dragan Jovanović u nadahnutom obraćanju gradjanima

Dragan Jovanović je u svom izlaganju prisutne podsetio na tešku sudbinu koja je zadesila gradjane Kruševca. Kruševac je za vreme vladavine socijalista bio po razvijenosti na četvrtom do šestom mestu u ondašnjoj Jugoslaviji, a danas je na 76-om mestu u Republici Srbiji.

Kruševac je za vreme socijalista bio po broju automobila postanovniku na drugom mestu u ondašnjoj Jugoslaviji, a danas kaska za ostalima u Srbiji.

Kad bi bilo moguće da se gumicom izbriše sve što je izgradjeno za vreme komunista, čiji smo mi socijalisti naslednici, od Kruševca bi ostala samo prazna ledina. U Kruševcu je nekada bilo zapošljeno 45 000 gradjana, a koliko ih je danas? Danas više nema Cepaka, 22 Jula, Jastrebca, Elekrouniverzala i mnogih drugih firmi. Zna li neko šta je to značajno u Kruševcu uradjeno od 2000-te do danas. Ne zna ! Pa kako bi mogao znati kad nije uradjeno. Ovi sadašnji ne mogu ni da okreče ono što smo mi izgradili...

Na kraju izlaganja poslanički kandidati su pozvali sve prisutne da prilikom glasanja dobro razmisle i glasujući, glasaju za svoje interese, to jest da ovoga puta glasaju za SPS koji se nalazi na izbornoj listi na rednom broju 11, jer jedino SPS može na najbolji način da zaštiti njihove inerese i obezbedi im besplatno školovanje, besplatno lečenje i redovne penzije u socijalno prihvatljivom iznosu. JEDINO SE SPS ZALAŽE ZA SISTEM JEDNAKIH ŠANSI ZA SVE!

Posetioci sa pažnjom prate izlaganje poslaničkih kandidata


Radno predsedništvo na čelu sa Goranom Ćirićem, sekretarom SPS-a Kruševac


Tražilo se mesto više


Sala je bila prepuna, tako da su mnogi stajali


Živa reč sa sipatizerima je najvažnija


Bilo je i mladih članova i simpatizera


Posetioci su postavljali zanimljiva pitanja poslaničkim kandidatima