foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Претрага

Најновије вести

PROMOCIJA SPS-a U TREBOTINU, ŽABARU I MALOJ VRBNICI 2006.
29.12.2006. godine u Domu kulture u Trebotinu održana je promocija kandidata za poslanike SPS-a za opštinu Kruševac. Goste i prisutne gradjane Mesne zajednice Žabare iz Trebotina, Žabara i Male Vrbnice pozdravio je član izvršnog odbora SPS-a Kruševac Ljubodrag Obradović koji je istakao da je večeras prilika da se biračima predstavi Socijalistička partija Srbije sa svojim programom i svojim kandidatima za poslanike.

U nastavku, prisutne gradjane pozdravio je Lazić Slobodan, šef odborničke grupe SPS-a u skupštini opštine Kruševac, koji je predstavio kandidate za poslanike SPS-a Kruševac i to: Dragana Jovanovića; Dr.prof. Slobodana Kerkeza; Dr. Miroslavu Ceković i Radojicu Milosavljevića - Mašu.

Milan Milosavljević, Lazić Slobodan, Dragan Jovanović i Goran Ćirić
Dragan Jovanović, predstavlja program SPS-a

Dragan Jovanović je u veoma inspirativnom izlaganju prisutne članove i simpatizere SPS-a upoznao sa programom SPS-a. Posebnu pažnju je posvetio poljoprivredi i istakao da nije momenat za otvaranje Srpskog tržišta za nesmetanu prodaju poljoprivrednih proizvoda iz susednih zemalja, jer će se time naneti šteta Srpskim seljacima, koji u ovom trenutku nisu spremni da se upuste u žestoku tržišnu konkurenciju koja prestoji.

Posebnu pažnju je posvetio i opasnosti koja se nadvila na neke tradicionalne običaje naših seljaka, kao što je pečenje rakije i klanje svinja na individualnim poljoprivrednim gazdinstvima. Naime, zbog ulaska u Evropsku uniju, predstoji usavajanje zakona, kojim bi se pomenute aktivnosti, pečenje rakije i klanje svinja prepustili samo za to registrovanim privrednim subjektima.

Na kraju izlaganja, zamolio je prisutne, da ovaj put pre glasanja dobro razmisle i glasaju za svoje interese, a ne direktno za one koji ih svojim zakonima ugrožavaju. Interese radnika i seljaka, pravo na socijalnu zaštitu, besplatno lečenje i besplatno školovanje, pravo jednake šanse za sve, garantuje samo SPS kao jedina prava partija levice. Glasanjem za SPS, koji se nalazi na rednom broju 11 izborne liste, glasa se za dostojanstven i spokojan život.

SRBIJO, GLAVU GORE!, završio je Dragan Jovanović svoje predstavljanje.   


Posetioci sa pažnjom prate izlaganje


Rade Simić otvara polemiku sa poslaničkim kandidatom


Mladi su uvek tamo gde je i SPS


Mladi su uvek tamo gde je i SPS


Dogovor kuću gradi: Lazić Slobodan, Ljubodrag Obradović i Goran Ćirić


Dogovor za promociju


Posle promocije priredjen je i prigodni koktel


Radni dogovor za promociju


Ljubodrag Obradović i Milenković Miodrag


Dragan Jovanović i Lazić Slobodan